reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

poczekaj jeszcze troszkę, powinien przyspieszyć :tak:;-):-)
Malaga zgrabny i mały brzuszek
wygląda jakbyć przytyła z 2 kg :happy:

Bo najwięcej z tego wszystkiego chyba piersi ważą :-p :-D Jakoś tak mi się tłuszczyk dziwnie odkłada - piersi urosły, trochę poszło na ramiona i boczki :-p i trochę na uda :-D Ogólnie wygląda to beznadziejnie i po ciąży chciałabym wrócić do dawnej "linii" ;-) :-D :-D

u mnie podobnie:-Dale to pewnie dlatego ze w tym czasie macica osiaga wysokosc pepka mniej wiecej:-)jak sie podwyzszy to juz nie bedzie roznicy, jeden wielki brzuch:laugh2:

Mam nadzieję, bo teraz to śmiesznie wygląda :-D :-D

reklama
Dziewczyny mam coś na osłodzenie:-D :-D :-D

Przeciętny przyrost wagi w ciąży
Dziecko 3,5 kg
Łożysko 0,7 kg
Płyn owodniowy 0,9 kg
Dodatkowa krew 2.0 kg
Piersi 0,5 kg
Macica 1,0 kg
Zatrzymana woda 2,0 kg
Tłuszcz 3,5 kg
Razem 14,1 kg:szok:

Pocieszjace ale u mnie napewno bedzie go duzo wiecej.#,5 kilo to ja tyle tylam przed okresem wiec teraz przez 9miesiecy tak jakby okresu to przytyje 9 razy tyle:tak: :tak: :tak: :szok: :szok: :szok:
Zartuje mam nadzieje ze nie:no: :no: :no: :no:

Moj mezus niezadowolony z wielkosci mojego brzucha.

Ja tam widze giganta a on nic nie widzi zeby on wogule urusl od paru tygodni.Moze troche w tym racji bo na wesele weszlam jeszce w swoj stary komplet krory na wiosne szylam, zastosowalam metode gumeczki w pasie, ale w marynarke sie zapielam.:tak: :tak: :tak: zrobie fotke to same ocenicie czy urusl czy ni ebo ja nie jestem obiektywna9widze go codzinnie i dla mnie jest duzzzzzzzzyyyyyyyyyyyy):tak: :tak:

Ja miałam chyba od razu baloon, może dlatego że nie mam zbyt umięśnionego brzucha i od razu mi "wywaliło", ale teraz mam swoistą piłeczkę, która w dodatku czasem zmienia swój kształt:laugh2:
ja prawie od razu musiałam zaiwestować w ciązowe ciuszki bo w nic sie nie mogłam wbić:-p
ps. niesamowita ortografia Milkou, zabawnie sie to czyta;-)

O z ortografia to u mnie na bakier.i jeszcze w dodatku szybko pisze zjadam litery i przesuwam spacje.Tylko czekalam az ktoras mi na to uwage zwruci.
Obiecuje bardziej sie do pisowni przylozyc, od jutra:tak: :tak: :tak: Ale polskiech znakow to i tak nie bedzie:szok: :szok: :no: :no: :-) :-) bo ich poprostu nie mam:-D :-D :-D

reklama
Do góry