reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

Tez mi ten brzusio hipopotamiego nie przypomina:-D :-D :-D :-D Sliczny jest.:tak: :tak: :tak:

Zauwazylam ,ze takie pepki juz na wierzchu troche macie,ja jeszcze nie mam.:eek: :eek: :confused: Myslalam ,ze to troche puzniej powinno je na wierzch wyrzucici.:tak:

reklama
debiutantko jak kolezanki juz napisaly - masz ladny duzy okaz :tak:

Miloku mi np wcale nie wyskoczyl pepek :eek: do konca ciazy mialam normalny tylko rozciagety na boki :eek:

dziewczyny mój pępek jest rozciągnięty i taki płytki się zrobił:tak: ale coś mi się wydaje że juz mi nie wyjdzie:confused: wypotruje też linie ale nic się nie robi ale słyszałam że linia zazwyczaj pojawi się w 6 miesiącu dużo później po pępku

Linii u mnie brak:eek: ALe przeczytalam ostatnio ,ze ona moze byc pionowa ,albo pozioma.:baffled: :baffled: :eek: :eek: :eek:
Nigdy u zadnej mamay nie widzialam poziomej.To chyba jakas sciema ,albo przypadek :confused: :confused: 1/10000000:confused: :confused:

chyba nie:-D no ale w pierwszym momencie pomyślałam, że mam taką linie, ale to był odciśnięty pasek od gatek do spania:-D :-D

reklama
Hheheeh a może ta pozioma to w pozycji horyzontalnej jest obserwowana ..:-) ??

Wczoraj sie zważyłam na domowej wadze..... jej wskazania mi się nigdy nie podobały....:wściekła/y:. Wygląda na to, że już mi doszło jakies 7kg!!!! Kurcze.... Ale w środe ide do lekarki i zważę się na jej wadze....

Do góry