reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

Kochana, ja nie chce sie chwalić ale ja taki miałam na początku 3 miesiąca ciąży, teraz :szok: jest duuużo większy!!Zastanawiam sie jak ja będę wyglądać w 9 miesiącu - prawdziwa kobieta - słoń:szok::szok:
:tak::tak: pokazałabym zdjęcie ale nie mogę znaleźć:-( bo mam bałagan na dysku:baffled:
Co do ortografii,:cool2::cool2: to mi nie przeszkadza, pisz jak Ci wygodnie;-) ja mam polskie znaki, wkurza mnie tylko że jak sie pomyle to mi podkreśla na czerwono i czuje sie jak w szkole:laugh2:

reklama
miloku brzuch jeszcze Tobie nie urosl :-D;-):eek:
i zauwazylam ze nie uzywasz o z kreska

teraz pisze z kompa bez polskich znakow i dlatego ich nie uzywam ;-)

A jak pisze z kompa z polskimi znakami, to uzywam ich w 10% :szok::-D

Ja juz znowu sie rozroslam 7,5 kilo i nie poszlo niestety w brzucho.
Melanie prosba do ciebie. Znasz jakies lekkie cwiczenia na nogii tylek.JAK bys znalazla chwilke oczywiscie.Ratuj kobito bo masakra sie ze mna dzieje, siedze tylko na kanapie i rosne jak na drozdzach:szok: :szok: :szok: :szok:

Ja juz znowu sie rozroslam 7,5 kilo i nie poszlo niestety w brzucho.
Melanie prosba do ciebie. Znasz jakies lekkie cwiczenia na nogii tylek.JAK bys znalazla chwilke oczywiscie.Ratuj kobito bo masakra sie ze mna dzieje, siedze tylko na kanapie i rosne jak na drozdzach:szok: :szok: :szok: :szok:

lekkie cwiczenia nie przyniosą rezultatów objętościowych ;-)
mozesz sobie wzmacniac ciało
a po ciązy schudniesz :tak:
pocwiczysz, zastosujesz dietkę i będzie git :-)

Witajcie! Ja malo cos pisze i malo sie udzielam ale coddziennie wchodze i czytam co piszecie. Mam nadzieje, ze nie macie mi tego za zle?:zawstydzona/y:
Ogladalam teraz Wasze brzuszki i jestem ciekawa czy w 21 tc tez mieliscie tak malego ulozonego bardzo nisko? Ja mam go duzo ponizej pepka, grasuje strasznie, niby wszystko jest w porzadku, czuje sie dobrze ale mimo wszystko sie boje, ze nie pojdzie wyzej :( Jak jest u Was?
Pozdrawiam. Miau

Agutek

fajny !!

prawie taki jak mój :tak:

to sie pochwal swoim :-p

Witajcie! Ja malo cos pisze i malo sie udzielam ale coddziennie wchodze i czytam co piszecie. Mam nadzieje, ze nie macie mi tego za zle?:zawstydzona/y:
Ogladalam teraz Wasze brzuszki i jestem ciekawa czy w 21 tc tez mieliscie tak malego ulozonego bardzo nisko? Ja mam go duzo ponizej pepka, grasuje strasznie, niby wszystko jest w porzadku, czuje sie dobrze ale mimo wszystko sie boje, ze nie pojdzie wyzej :( Jak jest u Was?
Pozdrawiam. Miau

witaj!
szkoda, ze malo piszesz...im nas wiecej tym wiecej sie bedzie dzialo :-p

a co do polozenia dziecka to sie nie martw - moje malenstwo tez nisko lezy ;-)
na pewno jest wszystko w porzadku :happy:

reklama
Agutek - jaki już masz duży brzusio, okrąglutki :tak: I jak wysoko.. Mój jest dużo niżej, albo mi się wydaje :eek:

Do góry