reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

eeee pozioma :confused:
nie słyszałam o takim wyróżnieniu :eek:;-)

ja jeszcze nie mam tej pionowej ;-)
poprzednio miałam ale pamiętam, ze późno mi wyszła,
inne wrześniówki już miały a ja nie

reklama
dziewczynki - fajne brzuszki macie :laugh2:

linia pionowa- u mnie jak wczesniej pisalam wystepuje w jakiejs bardzo jasnej, prawie niewidocznej formie

waga - wg wagi gin od poczatku ciazy przybylo mi 4kg, ale wg mojej wagi to jest inaczej....zupelnie inaczej :baffled: ciekawe, ktora mowi mi prawde :-p

jak bylam u poloznej jakies 3 tyg temu, to wedlug jej wagi przytylam 6 kg.
wedlug mojej domowej 2 kg...:eek::-)tez nie wiem, kto tu ma racje...

A ja przytyłam prawie 8 kg :szok: :szok: :szok: Nie mam wagi w domu, więc ważę się tylko u ginki.. Z przestrachem co miesiąc wchodzę tam na wagę :szok: :-D

Wszystko mi rośnie, tylko nie brzuchol :-D :-D No nie, troszkę jednak tego brzuszka przybyło ;-) 23 tygodnie! :-D

malaga sliczny brzuszek :tak:

ja mam wrazenie momentami, ze moj brzuch przestaje rosnac...tez tak macie? sa dni, ze czuje jakby byl mniejszy albo zatrzymal sie i dluzszy czas stal ciagle w tym samym miejscu :eek: :laugh2:

Też tak mam :tak: Czasem wręcz mam wrażenie, że jest mniejszy :tak: I nie jest to kwestia ilości pochłoniętego żarełka. Akurat jak więcej zjem, to wybrzusza mi się fragment nad pępkiem :-D Mój mąż się wtedy ze mnie śmieje, bo pod piersiami mam jakby jeden brzuszek, wcięcie w okolicy pępka i pod pępkiem drugi brzuszek :-D

Malaga zeczywiscie masz maly brzusio,ale za to sliczny:tak: :tak: :tak:

U mnie waga u midwife i w domu identyczna co do grama,wiec nie mam zludzen ze ktoras cos oszukuje:baffled: :baffled: BOje sie po tym obrzarstwie stanac i sprawdzoc jak to teraz po kilku dniach wyglada.

agutek ja to nie mam wrazenia ze brzusio przestal rosnac , bo on wiekszy kazdego ranka.:tak: :tak: :tak: cieszcie sie dziewczyny ,ze male brzuszki macie ,mniej do zrzucenia i mniej brzuszkow do zrobienia puzniej:tak: :tak: :tak:

ja mam zawsze rano mniejszy, potem w ciagu dnia troszke mi go wypycha
co nie zmienia jednak faktu, ze mam wrazenie, ze strasznie wolno rosnie i ma dlugie przestoje :laugh2:

poczekaj jeszcze troszkę, powinien przyspieszyć :tak:;-):-)
Malaga zgrabny i mały brzuszek
wygląda jakbyć przytyła z 2 kg :happy:

a ja przytyłam ok 5 - dokładnie nie wiem ile ważyłam przed ciążą :dry:

reklama
Do góry