reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
tak a propos brzuszka - dzisiaj moja mama obejrzala mnie sobie z kazdej strony :szok: pomacala sobie i powiedziala tak:

"kurde! chcialabym zeby byla dziewczynka, ale bedzie chlopak"

hehe, ciekawe po czym to stwierdzila i czy ma racje...
bardzo jestem ciekawa :elvis:

Ciekawe, czy się sprawdzi :-D

A brzuszek duży, okrąglutki :-D Super :tak:

dziekuje
mentalnie czuje sie blondynka i w tym kolorze jednak czuje sie soba :-D:eek:

cos w tym jest...
ja jestem brunetka i gdybym przefarbowała sie na blond i nawet dobrze wygladala to pewnie i tak szybko wrocilabym do naturalnego koloru, bo nie wyobrazam sobie siebie w innym :happy:

pokazny :tak::tak::tak:
nie ma co

co prawda mam do Ciebie z 2 tygodnie ale chyba nie dogonie z rozmiarem brzucha
ale cyckow ??? chyba nawet przegonie :baffled::laugh2::cool2::oo2::unibrow::unsure::rolleyes2::sorry2::crazy:

co do cyckow to mozesz przeganiac :laugh2:
ja sie modle zeby mi moje nie urosly :cool2: :eek:

Melanie na tych zdjeciach na prywatnym ,to Ty tez nie masz nawet namiastki brzuszka.:tak: :tak: :tak: :tak:

dziewczyny gdzie wy te dzidizie chowacie:-) :-) :-)

ale i tak jest maly w porownaniu do waszych:-(

tigger slodki, maluśki brzusio...ale ciążowy bez dwoch zdan!!! :tak:

a co do wielkosci to powinnas tak szczerze sie cieszyc, ze jest maly, bo mniej potem bedzie do zrzucania po porodzie ;-)
choc sama wiem jak to jest - szczegolnie w pierwszej ciazy!- chce sie miec duzy brzuch i go wszystkim dookola pokazywac... :-p
wiem wiem...sama tak mam :laugh2:

3zrorq1.jpg
dokładnie 23 tc

3y6w2hd.jpg

reklama
Do góry