reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dzięki za słowa otuchy. Ogólnie mój mąż jest moim drugim facetem „na poważnie”. Przed mężem byłam 1,5 roku z innym, nie ukrywam że z tamtym też był seks przerywany … tylko że to był związek na odległość, spotykaliśmy się raz w tygodniu, czasem nawet raz na dwa więc teoretycznie te szanse na wpadkę były bardzo małe ale jednak były.
Tak dopiero teraz zaczęłam rozmyślać o tym i nie daje mi to spokoju, wiec przy okazji kontroli tej mojej tarczycy nieszczęsnej zrobie kilka badań tych podstawowych o których pisalyscie, później postaram się „wrzucić na luz” 😅
a długo się staracie? :)

reklama
W grudniu były pierwsze próby, w styczniu zbadałam tarczyce, wyszło wysokie tsh, dostałam leki. Styczeń odpuściliśmy ze względu na to tsh, szybko zaczęło spadać wiec wznowiliśmy starania. krótko się staramy
to ja bym właśnie narazie "wrzuciła na luz" i się starała, jedynie zrobić podstawowe badania i cieszyć się staraniami bez zmartwień i oby się udało <3

Dziewczyny pobiegłam do rosska i było tylko z facelle…😮

Załączniki

• A340999F-8854-4E9C-A68B-3C2FBE08FE24.jpeg
    A340999F-8854-4E9C-A68B-3C2FBE08FE24.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 188
reklama
polecam tkie. Jestem dobra w puzzle ale te mnie wciagneły na maxa i zajęły troszkę czasu 8-)

Zobacz załącznik 1510562
Wczoraj wygrzebałam jakieś u dzieciaków delfinka w morzu i jak zobaczyłam wszystkie puzzle niebieskie tak je zapakowałam z powrotem ;) nie ma opcji żebym takie ułożyła - prędzej w ciąże zajdę niż to ułożyłabym...
W grudniu były pierwsze próby, w styczniu zbadałam tarczyce, wyszło wysokie tsh, dostałam leki. Styczeń odpuściliśmy ze względu na to tsh, szybko zaczęło spadać wiec wznowiliśmy starania. krótko się staramy
Macie dużo czasu na próby bez stresu i napięcia pt. "mam problem". Pamiętaj, że tu często wiele osób stara się bardzo długo i z różnymi perypetiami po drodze, więc to spojrzenie jest spaczone lekko pod względem ilości badań, testów i tworzenia problemów ;)

Do góry