reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

i powiem wam że to był dla mnie najgorszy psychicznie cykl jak dotąd, miałam jakiś kryzys, jak zawsze staram się myśleć pozytywnie tak ten cykl od początku spisałam na straty, bez żadnego powodu w sumie i chodziłam podłamana prawie cały miesiąc 🤦‍♂️
A długo się staracie?
Też miewałam takie cykle rezygnacji. Chyba jest to wpisane w te wszystkie starania. Nie ma słów pocieszenia. Mi chyba jedynie pomaga perspektywa, by starać się jak najpełniej żyć. Bardzo bym nie chciała obudzić się w wieku 45 lat i mieć jedynie do wspominania lekarzy, okresów i białych testów.

reklama
Do dziewczyn, które robią testy owulacyjne i wrzucają je do aplikacji Premom. Przy jakiej wartości LH macie piki? Do jakiej wartości może to dojść?
Ja miałam teraz tak:
Niedziela: 0.63
Poniedziałek: 0.67
Wtorek: 1.04
Rozumiem, że testuje się do momentu spadku? Ewentualnie możecie pokazać swoje scr z tej aplikacji?

Do dziewczyn, które robią testy owulacyjne i wrzucają je do aplikacji Premom. Przy jakiej wartości LH macie piki? Do jakiej wartości może to dojść?
Ja miałam teraz tak:
Niedziela: 0.63
Poniedziałek: 0.67
Wtorek: 1.04
Rozumiem, że testuje się do momentu spadku? Ewentualnie możecie pokazać swoje scr z tej aplikacji?
Tak to wyglądało u mnie jak zaczynałam, teraz zazwyczaj robię 2-3 testy w cyklu i wyłapuję peak.

Załączniki

• IMG_8145.jpeg
    IMG_8145.jpeg
    74,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Hej dziewczyny ❤️ Jak tam środowe nastroje ? Ja dzisiaj 10-11 dpo. Nie czuję się żeby cionsz miał być. Powinnam siknac koło piątku- soboty ale może jutro siknę dla nauki. Nie spodziewam się nic bo symptomów żadnych poza tym dwa dni po owu miałam te plamienia. Ale zobaczymy 🙂

Do góry