reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Właśnie wyczytałam, że kawa podnosi poziom estradiolu. To co ja wodę będę pić😋.
Ale chyba jak ostatnio miałam wyższy to był właśnie czas, że regularnie piłam…Może coś jest na rzeczy?

Ps. Przyznam, że jak przeczytałam to pytanie to już widziałam bąbelki 😁.

A tak w ogóle i przy okazji- pijecie kawę, jak dużo?
3-4 kawy dziennie. Jak robię sobie sama to czarne. Jak kupuje na mieście to zazwyczaj z mlekiem

u mnie bylo wczoraj bedzie dzisiaj bedzie w weekend heheh a weekend mamy caly dla siebie bo syn jedzie do taty 🤣🤣wiec trzonowanie rano w poludnie i wieczor hehheh
no to jesteście pięknie przygotowani zazdroszczę :D nasz synu niestety jeszcze kolegę zaprasza na weekend, ale damy radę 😂 będziemy cicho, albo poczekamy jak na dwór pójdą a jak nie to i zamkniemy drzwi na klucz 😂😂😂 jak to brzmi 🤭😂😂😂

reklama
no to jesteście pięknie przygotowani zazdroszczę :D nasz synu niestety jeszcze kolegę zaprasza na weekend, ale damy radę 😂 będziemy cicho, albo poczekamy jak na dwór pójdą a jak nie to i zamkniemy drzwi na klucz 😂😂😂 jak to brzmi 🤭😂😂😂
heheheh i można sobie przypomnieć początki seksowania, jak robiło się to, gdy było się już "dorosłym" i RODZICE byli w domu....

Jak teraz sobie o tym przypominam to szacun dla moich rodziców, że to wytrzymali... ale zaczynam rozumieć, dlaczego tyle czasu spędzali na dworze ;p

Do góry