Owulacja
Fanka BB :)
Nie no tak to chyba nie możnaAle przecież nikt Ci nie broi mieć swojej opinii. Dla mnie możesz trzymać dziecko w piwnicy do 18 roku życia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no tak to chyba nie możnaAle przecież nikt Ci nie broi mieć swojej opinii. Dla mnie możesz trzymać dziecko w piwnicy do 18 roku życia.
A widzisz, ja nie wiem Np kiedy powinno się powiedzieć w pracy. Kiedy wypada iść na l4. Chociaż z tego co obserwuje to na l4 kobiety idą u nas już na początku ciąży. Może to taki zbieg okoliczności, ale większość z nich źle się czuła od początku a jedna dziewczyna starała się bardzo długo i ta droga była kręta i też poszła natychmiast na zwolnienie.
Myśle o tym chociaż to nie mój problem w tym momencie, ale bardzo bym chciała aby był…
Ja to wiem, duża część kobiet też ale w dalszym ciągu są miedzy nami "fanatyczne madki", które chroniaawoje dziecko (wedlug nich) przed wszystkimi szkodliwościami świata - cukier, sól itp. Moja dobra koleżanka przykładem, dziecko 6.03 skończone dwa latka, nigdy nie próbowało nic poza swoim ultra zdrowym żarciem...
A gdyby postanowiły ze jednak chca?
Z tego co kojarzę masz obowiązek poinformować pracodawce o ciąży do końca 1 trymestru. Chyba, że masz szkodliwe stanowisko pracy zagrażające ciąży No to chyba od razu i pracodwca musi Ci zapewnić inne stanowisko pracy.
U mnie jest tak, że jak ktoś zachodzi w ciążę to się szuka kogoś na zastępstwo. Bo wiadomo że w końcu urodzi i często jest tak, że co najmniej te pół roku macierzyńskie bierze. A jeszcze potem zaległy urlop. Ale co do zasady laski idą na rok macierzyńskiego i potem wychodzą ze dwa miesiące zwykłego urlopu. Dlatego lepiej powiedzieć za wczasu, poznać swoje nowe prawa niż zniknąć z dnia na dzień albo jeszcze lepiej: na siłę wrócić z depresją i robić błędy w pracyW ogóle dla mnie ukrywanie takich tematów np. w pracy to by była jakaś czyta hipokryzja.
Biorąc pod uwagę, wszystkie kampanie około kobiece bez tabu w mojej pracy
Hej a ja pytam teraz tak zupełnie poważnie: jak niejedzenie mleka od krowy ma się przyczynić do tego, że chronimy świat? To nie jest tak, że krowę trzeba wydoić bo inaczej będzie się źle czuła, będzie chora itp. itd.? Pytam szczerze i poważnie i bez złych intencji, po prostu ostatnio na jakiejś reklamie "mleka" roślinnego się pojawił taki znaczek i pomyślałam o TobieDokładnie. Ja też jestem chyba w takim razie fanatyczna madka bo moje dzieci nie jedzą ani mięsa, ani żadnych innym produktów odzwierzęcych
Ja też miałam takiego pinka w niedzielę też po czasie, a beta w poniedziałek 19.No ale ona pojawiła się po wyznaczonym czasie. Wyrzuciłam do kosza i po chwili go wygrzebałam Nie chce się nakręcać bo to Pink a zarzekałam sie, że nie będę grzebać jak już wyrzucę
Chyba u mnie tkanka nie ma różnicy... bo owu są i wszystko. Chociaż może faktycznie za dużo trenuje, już nawet nie pod względem tkanki tłuszczowej, ale stresu, ciało może nie odróżniać, że to dobry stres ;D ale bez tego głowa by mi siadła zupełnie, więc nie bede ryzykować
Hej a ja pytam teraz tak zupełnie poważnie: jak niejedzenie mleka od krowy ma się przyczynić do tego, że chronimy świat? To nie jest tak, że krowę trzeba wydoić bo inaczej będzie się źle czuła, będzie chora itp. itd.? Pytam szczerze i poważnie i bez złych intencji, po prostu ostatnio na jakiejś reklamie "mleka" roślinnego się pojawił taki znaczek i pomyślałam o Tobie