reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A w ogóle są tu może jakieś długocyklowe laski, które miały owulacje tak po 25-30dc? Tak sobie myślę, czy jeśli ten jeden pęcherzyk jeszcze zechce urosnąć do czwartku to, czy może jest szansa, że coś z tego będzie (tak, jestem naiwna 😃)?

Nie ma czego, to był właściwie tylko monitoring. Co do estradiolu, stwierdziła, że nie ma wskazań żebym brała doustny z uwagi na to, że endo jest bardzo ładne, powiedziała, że sam wynik nie ma większego znaczenia bez porównania z usg, liczą się receptory(nie dopytywałam, nie chciałam się zagłębiać).
A o te suchości pytałaś? Coś w kierunku ewentualnej infekcji patrzyła?

A o te suchości pytałaś? Coś w kierunku ewentualnej infekcji patrzyła?
Powiedziała, że czysto, ale jak nie przejdzie to zrobimy wymaz. Suchość skomentowała, że to, że do tej pory miałam nie sucho nie oznacza, że zawsze tak będzie ..Tu chyba też nie przepisywałabym tego jednak estradiolowi, bo jak miałam spoko to też już wtedy było sucho i myślę, czy to znowu nie jakaś infekcja. No, ale biorę ten gynoflor, może pomoże coś…

Tak sobie jeszcze kminię, że może jak pęcherzyk bardziej rósł to wtedy miałam śluz, a teraz nie rośnie prawie to i śluz byle jaki.

reklama
Do góry