Nasturtium
Fanka BB :)
Tak, chociaż jedna dobra wiadomość .Raz dwa jajniki!! Do roboty!
Dobrze, ze z endometrium dobra wiaodmosc! Uf
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, chociaż jedna dobra wiadomość .Raz dwa jajniki!! Do roboty!
Dobrze, ze z endometrium dobra wiaodmosc! Uf
A o te suchości pytałaś? Coś w kierunku ewentualnej infekcji patrzyła?Nie ma czego, to był właściwie tylko monitoring. Co do estradiolu, stwierdziła, że nie ma wskazań żebym brała doustny z uwagi na to, że endo jest bardzo ładne, powiedziała, że sam wynik nie ma większego znaczenia bez porównania z usg, liczą się receptory(nie dopytywałam, nie chciałam się zagłębiać).
Powiedziała, że czysto, ale jak nie przejdzie to zrobimy wymaz. Suchość skomentowała, że to, że do tej pory miałam nie sucho nie oznacza, że zawsze tak będzie ..Tu chyba też nie przepisywałabym tego jednak estradiolowi, bo jak miałam spoko to też już wtedy było sucho i myślę, czy to znowu nie jakaś infekcja. No, ale biorę ten gynoflor, może pomoże coś…A o te suchości pytałaś? Coś w kierunku ewentualnej infekcji patrzyła?
Nie rozkminiaj za dużo. Zobaczysz w czwartekTak sobie jeszcze kminię, że może jak pęcherzyk bardziej rósł to wtedy miałam śluz, a teraz nie rośnie prawie to i śluz byle jaki.
Śluz to jeszcze inna historia, wolę mieć, sahara mi nie pasuje . Najlepiej cały cykl.Nie rozkminiaj za dużo. Zobaczysz w czwartek
Zamienili? Nie rozumiem .
Nie, nie, endo spoko zawsze, ale estradiol ostatnio był bardzo niski i dlatego się martwiłam.Martwilas się o endo to zrozumialam ze zawsze bylo gorsze....to swierdzilam ze endo ok a jajniki leniwe to sie zajmienili