Nasturtium
Fanka BB :)
A gdzie jedziecie?ja powiedziałam, że będę gruz żreć, ale pojadę na wakacje. Kiedy będę jeździć jak nie teraz!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie jedziecie?ja powiedziałam, że będę gruz żreć, ale pojadę na wakacje. Kiedy będę jeździć jak nie teraz!
Jakis taki różowy, nie zalałaś?Co myślicie dziewczyny o tym, łudzić się jeszcze?
ja zarabiam powyżej średniej krajowej a i tak oglądam każdą złotówkę 10 razy...Ja nie zarabiam najniższej krajowej, ale jak mi ściągną ratę za kredyt to też się czuje jak bidok i dziękuję za pracę zdalną bo nie miałabym za co auta zatankować
myślę, że Cię nie znam i nie wiem skąd się tu wzięłaś?Co myślicie dziewczyny o tym, łudzić się jeszcze?
Powiedz ze czekasz na wynik biopsji o ze doślesz mailem ja tylko bedą, żeby ocenił. Za te 400zl chyba sie należytak, on ma znaczenie dla immunojak najbardziej.
Jedyne co mogłabym zrobić to spytać o zalecenia jakby jednak był zły.
Nie wiem już sama... jakoś zwiątpiłam już w sens tego wszystkiego, nawet Stary zwątpił i powiedział, ze jak tak dalej pójdzie to albo pojedziemy na wakacje albo będziermy się leczyć....
jeszcze nie wiemy, bo celujemy w lasta, ale prawdopodobnie EgiptA gdzie jedziecie?
A kiedy miałaś testować? Ile jesteś dpo?Co myślicie dziewczyny o tym, łudzić się jeszcze?
U nas rata dwukrotnie, ale nie żałujemy bo w tych pieniądzach mielibyśmy jakąś klite może 50 metrowa a tak to mamy fajny dom. Może w połowie niewykończony, ale mąż działa. Do tego pies ma przestrzeń, ja mogę uprawiać swoje badyle.Jeszcze te zdupiałe kredyty tak poszły w górę...
Okres spóźnia mi się już 3 tygodnie, 40 dni dpoA kiedy miałaś testować? Ile jesteś dpo?