reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Spokojnie to somersby 0 :) ale chyba straciłam nadzieje 🤣 dziś zrobiłam kilka testów jeszcze ale żaden z tych chu.jkow nawet nie chciał wziąć udziału w festiwalu cieni! Co za dranie 🤣 wobec powyższego zatestuję 11go i w dniu miesiączki czyli 14go 🙃 a tymczasem borem, lasem, Wasze zdrowie ❤️ i róbta te kreski co bym je mogła zobaczyć na teście! Ale takie tluste a nie cienie 😎

Załączniki

• B671D57E-5999-437F-AB61-18B46425706A.jpeg
    B671D57E-5999-437F-AB61-18B46425706A.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 90
reklama
o nie.. nie będę kolorować, bo nie w tym rzecz: natychmiast do immunologa! z tego co wiem, to 1:40 to najwyższe miano, dziewczyny zachodzą z takim w ciąże, ale wiele z nich udało się dopiero po szczepieniach. Proszę Lady, idź do dobrego immuno, znam Twoje zdanie na ten temat, ale zrób to :(

Spokojnie to somersby 0 :) ale chyba straciłam nadzieje 🤣 dziś zrobiłam kilka testów jeszcze ale żaden z tych chu.jkow nawet nie chciał wziąć udziału w festiwalu cieni! Co za dranie 🤣 wobec powyższego zatestuję 11go i w dniu miesiączki czyli 14go 🙃 a tymczasem borem, lasem, Wasze zdrowie ❤️ i róbta te kreski co bym je mogła zobaczyć na teście! Ale takie tluste a nie cienie 😎
Koleżanka na zwolnieniu to widać że ma czas ogarnąć chatę i już zrobić wiosnę w domu 😁 a jak tam w ogóle Twoja dłoń?

Hej, update ode mnie. Wiem, że różnie mi radziłyście, ale nie dawało mi to spokoju. Zrobiłąm badania ANA1 i ASA. No i niestety mój organizm pragnie zwalczać już i tak mierne plemniki mojego Starego.
przykro mi, ja się też słabo na tym znam ale i ja czytałam, że dziewczynom się udaje, zatem mimo wszystko !🤞 tulę również razem z dziewczynami, chociaż widzę że już jesteś w cholerę dobrze wysciskana, ale co tam 🌹🍀

Koleżanka na zwolnieniu to widać że ma czas ogarnąć chatę i już zrobić wiosnę w domu 😁 a jak tam w ogóle Twoja dłoń?
Ja to jestem chora na punkcie dekoracji hahaha Halloween, święta jedne drugie 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️ A ręka dobrze. Nie ma żadnego ucisku na nerw, lekarz mówi ze te drętwienie palca przejdzie w przeciągu kilku miesięcy xD byłam dziś na wizycie, na razie L4 do końca marca :) potem rehabilitacja także z początkiem maja wrócę do pracy myśle bo mam dość..

o nie.. nie będę kolorować, bo nie w tym rzecz: natychmiast do immunologa! z tego co wiem, to 1:40 to najwyższe miano, dziewczyny zachodzą z takim w ciąże, ale wiele z nich udało się dopiero po szczepieniach. Proszę Lady, idź do dobrego immuno, znam Twoje zdanie na ten temat, ale zrób to :(
ej, ale ja w sumie co do immuno nie miałam żadnych opini. Jestem umówiona do Litmanowicza na kwiecień.

reklama
@LadyCaro na usta ciśnie się tylko JA PIERDOLE. Ale stawicie czoła i temu!
Czy to może byc przyczyną Twoich plamień? Bo Ana to nieustanny stan zapalny błony śluzowej macicy 🤔

Do góry