reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Załączniki

• 90391657-8B3C-4542-A18F-69842255E2DF.jpeg
    90391657-8B3C-4542-A18F-69842255E2DF.jpeg
    22,7 KB · Wyświetleń: 148
reklama
Tak mnie zastanawia, czy długość cyklu ma znaczenie dla płodności? Książkowo jest 28 dni cykl i 14 dzień owu. A czy późniejsze owulację zmniejszają prawdopodobieństwo zajścia?
Ja mam cykle 31-33 dni i nihuja nie chcą się skrócić, a próbuje różnych rzeczy

Tak mnie zastanawia, czy długość cyklu ma znaczenie dla płodności? Książkowo jest 28 dni cykl i 14 dzień owu. A czy późniejsze owulację zmniejszają prawdopodobieństwo zajścia?
A dlaczego chcesz skrócić?

Długośc cyklu nie wpływa na płodność a jego nieregularnośc. jeśli masz cykle 31-33 dniowe to lepiej niż jakbys miała 22-28 ;)

Tulasy <3
A w ciąży biochemicznej miałaś te plamienia? Czy lekarze cokolwiek mówią o nich?
nie, akurat jak zaszłam w ten biochem to ich drugi miesiąc nie miałam.
Nic nie mówią... w sensie no trzymaliśmy się wersji, ze ten stan zapalny macicy jest za to odpowiedzialny i pod tym kątem byłam leczona. No czekam na ten wynik biopsji, jak tam bedzie czysto, to nie wiem gdzie mam szukać już... może kurva 'taka moja uroda' bo już nie wiem...

Przed ciążą miałam cykle co 31 dni i zaszłam w ciążę normalnie. Teraz po ciąży mam 27-28 dni i zobaczymy co wyjdzie.

reklama
nie, akurat jak zaszłam w ten biochem to ich drugi miesiąc nie miałam.
Nic nie mówią... w sensie no trzymaliśmy się wersji, ze ten stan zapalny macicy jest za to odpowiedzialny i pod tym kątem byłam leczona. No czekam na ten wynik biopsji, jak tam bedzie czysto, to nie wiem gdzie mam szukać już... może kurva 'taka moja uroda' bo już nie wiem...
Ale dupson ;/// i one trwają aż do okresu??? Niech Ci lekarze się ogarną!

Do góry