reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ale dupson ;/// i one trwają aż do okresu??? Niech Ci lekarze się ogarną!
nie, 2-3 dni plamień, przerwa i po kilku dniach okres. Zawsze równiutko 6-7dpo, rano. Jak w zegarku. Wiesz no, polipy wykluczone, endo normalne, jedyna "nadzieja" to, że te antybiotyki nie wyleczyły tego do końca i że będę musiała przejść kuracje jeszcze raz.
Od przyszłego cyklu ładuję eksperymentalnie luteinę (proszę nie komentować).

reklama
nie, akurat jak zaszłam w ten biochem to ich drugi miesiąc nie miałam.
Nic nie mówią... w sensie no trzymaliśmy się wersji, ze ten stan zapalny macicy jest za to odpowiedzialny i pod tym kątem byłam leczona. No czekam na ten wynik biopsji, jak tam bedzie czysto, to nie wiem gdzie mam szukać już... może kurva 'taka moja uroda' bo już nie wiem...
Masakra, może zadzwoń do lekarza i niech on się wypowie.. ☹️

nie, 2-3 dni plamień, przerwa i po kilku dniach okres. Zawsze równiutko 6-7dpo, rano. Jak w zegarku. Wiesz no, polipy wykluczone, endo normalne, jedyna "nadzieja" to, że te antybiotyki nie wyleczyły tego do końca i że będę musiała przejść kuracje jeszcze raz.
Przynajmniej dobrze wiesz, kiedy owu ;D Wiem, że to marne pocieszenie

Kuwa najgorzej, że my kobiety jestesmy bezradne w tym. Jesli nie tarfimy an odpowiedniego lekarza (a o takeigo niestety trudno), który nami dobrze pokieruje to co mamy zrobić. Przecież my nie studiowałysmy medycyny :(

A jakieś torbiele/krwiaki cokolwiek? Może rzeczywiście coś jest niedoleczone...🤷‍♀️

Masakra, może zadzwoń do lekarza i niech on się wypowie.. ☹️
nie no, czekam na wynik biopsji, co może więcej powiedzieć przez telefon bez dodatkowych badań...
A jakieś torbiele/krwiaki cokolwiek? Może rzeczywiście coś jest niedoleczone...🤷‍♀️
No niby na usg czysto i ładnie a trochę lekarzy już mi usg robiło. Histero też nic nie wykazało.

Czyli masz teorie, że niedobór proga skoro luteina (nie komentarz, tylko pytanie 😋)?

reklama
Do góry