Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Ładny progesteron, piękny przyrościk . Nudnej ciąży kochana
okres zawitał, szczerze liczyłam że do Was tam dołączę na ten listopad tak się super zapowiada no nic musimy brać z Was przykład i do działania dalej, chociaż w dzień okresowy to zawsze się wyć chce ale najważniejsze byście Wy tam wszystkie w zdrowiu i spokoju rosłyA co się dzieje ze był zły dzień ?
Lepiej nam powiedz jak to zrobiłaś, pewnie odpuściłaś, co?Jesteście wszystkie kochane !
Myśle ze gdyby nie Wy i Wasze rady nie udałoby się
okres zawitał, szczerze liczyłam że do Was tam dołączę na ten listopad tak się super zapowiada no nic musimy brać z Was przykład i do działania dalej, chociaż w dzień okresowy to zawsze się wyć chce ale najważniejsze byście Wy tam wszystkie w zdrowiu i spokoju rosły
Mnie wciągnęło :dnie oglądałam... polecacie?
Shit mogę to zwalić na to że jedną ręką pisałam a drugą usypiałam małego?Już nie musisz, @Elph Ci opowiedziała cały serial
Oo mi ostatnio się kręci w głowie a dziś jestem mega śpiąca, właśnie mi uświadomiłas że to pewnie od dupkaAle ciążowy szał! Megaaaaa!!! Gratulacje dziewczyny!
Ja już mam objawy!!! Niedojebania przedciążowego! Boli mnie macica, jajnik, głowa, chce mi się rzygać, mam zatkaną dziurkę w nosie i zgagę! Oczywiście to wszystko to objawy ciąży kur.wa urojonej hahaha Pije ciepła herbatę i wchodzę do łóżka żeby to przespać bo krucyfiks!
Ostatni raz tak łeb mnie bolał jak brałam przez 10 dni 2x dziennie dupka 10 dni dupka 10 dni bólu głowy
A może da się zadzwonić żeby zbadali jeszcze TSH? Czasem trzymają krew dłużej.Ja dzisiaj tez jechałam z zamiarem zbadania poziomu TSH , nawet tabletki rano nie wzięłam . I co ? Zapomniałam
Zrobiłam tylko bete i proga
Doskonale wiem co czujesz bo przez ostatni rok co okres to czułam się tak samo . Przytulam Cię mocnookres zawitał, szczerze liczyłam że do Was tam dołączę na ten listopad tak się super zapowiada no nic musimy brać z Was przykład i do działania dalej, chociaż w dzień okresowy to zawsze się wyć chce ale najważniejsze byście Wy tam wszystkie w zdrowiu i spokoju rosły
popieram!!Wincyj kresek, wincyj!!