reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
okres zawitał, szczerze liczyłam że do Was tam dołączę na ten listopad tak się super zapowiada 🥲 no nic musimy brać z Was przykład i do działania dalej, chociaż w dzień okresowy to zawsze się wyć chce 😘 ale najważniejsze byście Wy tam wszystkie w zdrowiu i spokoju rosły ❤️
Hugs GIF by Chippy the Dog

Gratulacje dziewczyny!
@Kaala jaki przyrost ładny :o
nie oglądałam... polecacie?
Mnie wciągnęło :d
Już nie musisz, @Elph Ci opowiedziała cały serial 😂
Shit 😅 mogę to zwalić na to że jedną ręką pisałam a drugą usypiałam małego? :D
Ale ciążowy szał! Megaaaaa!!! Gratulacje dziewczyny! ❤️
Ja już mam objawy!!! Niedojebania przedciążowego! Boli mnie macica, jajnik, głowa, chce mi się rzygać, mam zatkaną dziurkę w nosie i zgagę! Oczywiście to wszystko to objawy ciąży kur.wa urojonej hahaha Pije ciepła herbatę i wchodzę do łóżka żeby to przespać bo krucyfiks! 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️
Ostatni raz tak łeb mnie bolał jak brałam przez 10 dni 2x dziennie dupka 🤷‍♀️ 10 dni dupka 10 dni bólu głowy 🤦‍♀️
Oo mi ostatnio się kręci w głowie a dziś jestem mega śpiąca, właśnie mi uświadomiłas że to pewnie od dupka:p
Ja dzisiaj tez jechałam z zamiarem zbadania poziomu TSH , nawet tabletki rano nie wzięłam . I co ? Zapomniałam 😂
Zrobiłam tylko bete i proga
A może da się zadzwonić żeby zbadali jeszcze TSH? Czasem trzymają krew dłużej.

okres zawitał, szczerze liczyłam że do Was tam dołączę na ten listopad tak się super zapowiada 🥲 no nic musimy brać z Was przykład i do działania dalej, chociaż w dzień okresowy to zawsze się wyć chce 😘 ale najważniejsze byście Wy tam wszystkie w zdrowiu i spokoju rosły ❤️
Doskonale wiem co czujesz bo przez ostatni rok co okres to czułam się tak samo . Przytulam Cię mocno 🥰

reklama
Do góry