reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
okres zawitał, szczerze liczyłam że do Was tam dołączę na ten listopad tak się super zapowiada 🥲 no nic musimy brać z Was przykład i do działania dalej, chociaż w dzień okresowy to zawsze się wyć chce 😘 ale najważniejsze byście Wy tam wszystkie w zdrowiu i spokoju rosły ❤️
Hugs GIF by Chippy the Dog

Gratulacje dziewczyny!
@Kaala jaki przyrost ładny :o
nie oglądałam... polecacie?
Mnie wciągnęło :d
Już nie musisz, @Elph Ci opowiedziała cały serial 😂
Shit 😅 mogę to zwalić na to że jedną ręką pisałam a drugą usypiałam małego? :D
Ale ciążowy szał! Megaaaaa!!! Gratulacje dziewczyny! ❤️
Ja już mam objawy!!! Niedojebania przedciążowego! Boli mnie macica, jajnik, głowa, chce mi się rzygać, mam zatkaną dziurkę w nosie i zgagę! Oczywiście to wszystko to objawy ciąży kur.wa urojonej hahaha Pije ciepła herbatę i wchodzę do łóżka żeby to przespać bo krucyfiks! 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️
Ostatni raz tak łeb mnie bolał jak brałam przez 10 dni 2x dziennie dupka 🤷‍♀️ 10 dni dupka 10 dni bólu głowy 🤦‍♀️
Oo mi ostatnio się kręci w głowie a dziś jestem mega śpiąca, właśnie mi uświadomiłas że to pewnie od dupka:p
Ja dzisiaj tez jechałam z zamiarem zbadania poziomu TSH , nawet tabletki rano nie wzięłam . I co ? Zapomniałam 😂
Zrobiłam tylko bete i proga
A może da się zadzwonić żeby zbadali jeszcze TSH? Czasem trzymają krew dłużej.

okres zawitał, szczerze liczyłam że do Was tam dołączę na ten listopad tak się super zapowiada 🥲 no nic musimy brać z Was przykład i do działania dalej, chociaż w dzień okresowy to zawsze się wyć chce 😘 ale najważniejsze byście Wy tam wszystkie w zdrowiu i spokoju rosły ❤️
Doskonale wiem co czujesz bo przez ostatni rok co okres to czułam się tak samo . Przytulam Cię mocno 🥰

reklama
Do góry