Dong
Fanka BB :)
Ja też tak myślę o dwujajowych (których coraz więcej wokół)Nawał bliźniaków wszędzie i moja myśl? Może po stymulacjach .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak myślę o dwujajowych (których coraz więcej wokół)Nawał bliźniaków wszędzie i moja myśl? Może po stymulacjach .
Nie, nie brałam.ekstra!
A brałaś kiedyś augmentin już?
Dzięki za informację, bo właśnie miałam zacząć ulotkę czytać.Super!
Augmentin to łagodny antybiotyk, pomoże, ale nie osłabi organizmu.
O! To wiemy już, że jest minimum dwóch Adamów w kraju, którzy urodzili się w Wigilięon akurat dojeżdżał na Naszą uczelnię z innego miasta Ale jest z Legnicy z tego co wiem
No dobra, zaczynam sikać od jutra, a co mi tambez informacji o owulaku bym powiedziała, że 22.02 ten skok z 23.02 jest taki no solidny
Więc ja sobie siądę z Tobą na ławeczce "nic z tego nie rozumiem"
no to pozytywny owulak jest! Kiedy go wysikalas?No dobra, zaczynam sikać od jutra, a co mi tam
A ten owulak to może być już pozytywny?
Edit: albo ten drugi?
Ten drugi to już chyba nie. Ale pierwszy zdecydowanie pozytyw.No dobra, zaczynam sikać od jutra, a co mi tam
A ten owulak to może być już pozytywny?
Edit: albo ten drugi?
jeżeli to implantacja, to za dwa-trzy dni powinnaś mieć pozytywny wynikDziewczyny, umieram z ekscytacji. Teoretycznie jest 4 dzień po owulacji, ale w praktyce owu mogła być szybciej. Nie sprawdzałam testami więc nie mam pojęcia.
Wracaj ze sklepu zrobiło mi się dziwnie mokro, więc w domu migusiem do łazienki. Najpierw pełno wydzieliny, a gdy się podtarlam zobaczyłam dosłownie kilka kropli bladoróżowej krwi. Myślicie, że to implantacja? Kiedy zrobić test?
No właśnie 23.02 o 7rano, tego drugiego 21.02 o 13-tejno to pozytywny owulak jest! Kiedy go wysikalas?
no ten pierwszy pozytywny, ten drugi nie. To domowe laboratorium, dobrze widzę? To one mają w instrukcji chyba 12-24h od pozytywnego testu owu? To mogła być 23.02No właśnie 23.02 o 7rano, tego drugiego 21.02 o 13-tej