reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Czy przy opoznionej owulacji faza lutealna będzie miała 13 dni? Bo tyle zawsze mam. 14 dnia zawsze @. Czy przy takim progu pojawi się wcześniej? No i czy ten poziom proga potwierdza, ze pik 22.03 w tym przypadku tę owulacje zapowiedział i odbyła się?

Załączniki

• Screenshot_20230330-174801_Flo.jpg
    Screenshot_20230330-174801_Flo.jpg
    129,7 KB · Wyświetleń: 105
  • 20230330_175629.jpg
    20230330_175629.jpg
    187,4 KB · Wyświetleń: 86
Witam dziewczyny chciałabym dołączyć...starałm się o drugie dziecko(mam syna z poprzednim partnerem prawie 12letniego) od prawie 2 lat. Dwa miesiące temu odpuściłam a dziś szok dwie kreski na testach ( 4 rozne w tym jeden clearblue i pokazał pregnant 1-2). Więc chyba się udało :)
Jestem też trochę przerażona bo mam już 37 lat.... teraz pewnie będę się bała całą ciążę czy wszystko się dobrze skończy 🙂 ja taki typ zamartwiaczki 😉

Czy przy opoznionej owulacji faza lutealna będzie miała 13 dni? Bo tyle zawsze mam. 14 dnia zawsze @. Czy przy takim progu pojawi się wcześniej? No i czy ten poziom proga potwierdza, ze pik 22.03 w tym przypadku tę owulacje zapowiedział i odbyła się?
to takie wróżenie wróżenie, ale prog rzędu 7 raczej świadczy o owu i patrząc na temp chyba bym obstawiała owu na 24.03 - gdyby uznać ten skok z 19.03 za jakiś zaburzony pomiar i go zasłonić na wykresie, to wtedy widać skok 25.03 i później utrzymywanie się w fazie wyższych temperatur. Tylko nie wiem czy ten prog z 24.03 może być taki w dzień owulacji 🤔 wtedy ten drugi prog byłby spoko jak na 5dpo (na 6dpo w sumie też :))

Ten pomiar z 19.03 trochę "psuje" przejrzystość wykresu, ale mogą się zdarzyć różne anomalie.
A jeżeli chodzi o fazę lutealna, to raczej powinna być taką sama jak zwykle :)

Witam dziewczyny chciałabym dołączyć...starałm się o drugie dziecko(mam syna z poprzednim partnerem prawie 12letniego) od prawie 2 lat. Dwa miesiące temu odpuściłam a dziś szok dwie kreski na testach ( 4 rozne w tym jeden clearblue i pokazał pregnant 1-2). Więc chyba się udało :)
Jestem też trochę przerażona bo mam już 37 lat.... teraz pewnie będę się bała całą ciążę czy wszystko się dobrze skończy 🙂 ja taki typ zamartwiaczki 😉
hej, ten wątek jest dla dziewczyn, które starają się zajść w ciążę. Jeżeli Ci się już udało, to lepszym miejscem dla Ciebie będzie wątek dla mam, np. Listopadowe lub Grudniowe mamy 2023 (zależy od terminu porodu) ;)

reklama
W związku z zaistniałą beznadziejną sytuacją, czyli napisaniem przez nas tylko 948 stron póki co, mam pytanie: jakie zrobiłyście lub ktoś Wam zrobił najlepsze / najgorsze żarty na prima aprilis?
A może macie jakieś plany na dobry żart na zbliżający się 1.04? ;)
Dalej, napierdzielać posty! :D

Do góry