Bolilol
Fanka BB :)
no nie wiem, przed histero była abstynencja, histero odwołane, to trzeba nadrobićAle chyba nie 24 h?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie wiem, przed histero była abstynencja, histero odwołane, to trzeba nadrobićAle chyba nie 24 h?
A nie to ja już mialam okazje sprawdzić siebie np w kwestii wierności i wyznaje sztywne zasady:Ja nawet sobie nie ufam
A dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.A ja Was nie czytam, więc melduj jak się czujecie?
Ej, to pewnie wiesz, że wczoraj przed wizytą dostałam biegunki u kosmetyczki .haha boje się dać znać że podglądam i trzymam kciuki po cichu bo już miałyście raz rozmowę czy zamknąć grupę
nie przyznawaj się nigdzie, że czytasz tutaj też nie jest bezpiecznie widzisz, już Cię @Lady With Cats wytropiła, to trzeba całkiem cichaczem kibicować, bez przyznawania się
Ej!Wyczuwam drugie dno tej wypowiedzi
w moim niezbyt zgrabnym żarcie chodziło mi o to, że nie wolno się przyznawać, że się jest czytaczem mamusiek, bo mamuśki się wtedy zamykają szybciej. Więc nie można się ujawniać i trzeba stalkowac cichaczemA dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.
Już część z nas zobaczyła serduszka.
Ja dziś już jestem 8+3.
Ej, to pewnie wiesz, że wczoraj przed wizytą dostałam biegunki u kosmetyczki .
Tak, tak, była sraczka.
Goowniana sprawa, bo oczywiście byłam wypucowana na glanc.
Ej!
Ale tak, jak Wy nam, tak my Wam kibicujemy.
Czasem się odezwiemy, ale to normalne, bo Wam życzymy po prostu.
Hahaha! Miałam podobne spostrzeżenie w ciągu dniaChciałam tylko zauważyć, że jutro koniec miesiąca, a tu do 1000 postów jeszcze sporo brakuje. Coś się opierdzielamy w tym miesiącu
tak widziałam temat kup przeszedł na mamuśki a później zdziwko że do 1000 stron na kreskach nagle nie możemy dociągnąćA dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.
Ja dziś już jestem 8+3.
Tak, tak, była sraczka.
Ej!
Też tak myślęzawsze wiedziałam, że łączy nas wyjątkowa więź
Trza było rozkręcać dramę a nie uciszać to byś miałaChciałam tylko zauważyć, że jutro koniec miesiąca, a tu do 1000 postów jeszcze sporo brakuje. Coś się opierdzielamy w tym miesiącu
No no widzialam, że nasz ulubiony temat z @Owulacja czyli sraka również się przeniósł na wątek mamusiowy razem z OwulacjaA dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.
Ja dziś już jestem 8+3.
Tak, tak, była sraczka.
Ej!
Ja nawet sobie nie ufam
Oho czy ktoś tutaj ciśnie z dwóch kont i się zapomniał przelogować??ja nawet sobie nie ufam