reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja nawet sobie nie ufam 😅😆
A nie to ja już mialam okazje sprawdzić siebie np w kwestii wierności i wyznaje sztywne zasady:
- jesli zachowuje się w okreslony sposob, zawsze myślę jakbym się czula, gdyby moj mąż robił to samo i zawsze postepuje w tym przypadku jak należy
Za to sobie to tylko w jednym momencie życia nie ufam, gdy jestem na zakupach i mam pełne konto 🤣🤷‍♀️

A ja Was nie czytam, więc melduj jak się czujecie? 😁
A dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.
Już część z nas zobaczyła serduszka.
Ja dziś już jestem 8+3.
haha boje się dać znać że podglądam i trzymam kciuki po cichu bo już miałyście raz rozmowę czy zamknąć grupę 😅
Ej, to pewnie wiesz, że wczoraj przed wizytą dostałam biegunki u kosmetyczki 🤡.
Tak, tak, była sraczka💩.
Goowniana sprawa, bo oczywiście byłam wypucowana na glanc.
nie przyznawaj się nigdzie, że czytasz tutaj też nie jest bezpiecznie :D widzisz, już Cię @Lady With Cats wytropiła, to trzeba całkiem cichaczem kibicować, bez przyznawania się 😂

Wyczuwam drugie dno tej wypowiedzi 😆
Ej!
Ale tak, jak Wy nam, tak my Wam kibicujemy.
Czasem się odezwiemy, ale to normalne, bo Wam życzymy 🤰🏻po prostu🍀🤞🏻.

Ja dziś już jestem 8+3.

Tak, tak, była sraczka💩.

Ej!
w moim niezbyt zgrabnym żarcie chodziło mi o to, że nie wolno się przyznawać, że się jest czytaczem mamusiek, bo mamuśki się wtedy zamykają szybciej. Więc nie można się ujawniać i trzeba stalkowac cichaczem :)

Ja dziś już jestem 8+3.

Tak, tak, była sraczka💩.

Ej!
tak widziałam 😂 temat kup przeszedł na mamuśki a później zdziwko że do 1000 stron na kreskach nagle nie możemy dociągnąć 🤣

Ja dziś już jestem 8+3.

Tak, tak, była sraczka💩.

Ej!
No no widzialam, że nasz ulubiony temat z @Owulacja czyli sraka również się przeniósł na wątek mamusiowy razem z Owulacja 😁😆😆

reklama
Ja nawet sobie nie ufam 😅😆

ja nawet sobie nie ufam 😂
Oho czy ktoś tutaj ciśnie z dwóch kont i się zapomniał przelogować?? 😏😏😏
Looking Season 5 GIF by NBC

Do góry