reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Może źle się wyraziłam, nie traktuję tego jako brak nadziei, dla mnie to też naturalna droga, ale przy moich parametrach obawiam się porażek i nie wiem jak i czy to zniosę. Zresztą ja mam silne emocje, ale potem się otrzepuję i działam dalej, bardziej martwię się o mojego faceta.
Też obawiałam się jak mój mąż będzie zapatrywał się na szerszą diagnostykę. Pogadajcie szczerze, a może się zaskoczysz pozytywnie 🙂

reklama
Też obawiałam się jak mój mąż będzie zapatrywał się na szerszą diagnostykę. Pogadajcie szczerze, a może się zaskoczysz pozytywnie 🙂
Bardzo bym chciała. Tylko jakoś nie wiem od czego zacząć, w pracy mogę przeprowadzić każdą rozmowę, a w życiu prywatnym jestem często dupą wołową 😋.

Bardzo bym chciała. Tylko jakoś nie wiem od czego zacząć, w pracy mogę przeprowadzić każdą rozmowę, a w życiu prywatnym jestem często dupą wołową 😋.
Szczerze, od serca, na spokojnie. Wiem, wiem, łatwo się mówi.
Jeśli Twój partner będzie miał jakieś pytania, wątpliwości, to może wybierze się z Tobą na kolejną wizytę i sam usłyszy co lekarz ma do powiedzenia? W klinikach sporo par przychodzi razem.

Ja już trochę ochłonęłam, nie jest mi oczywiście lżej niż kilka godzin temu, ale już nie jestem rozdygotana. Zresztą Ty akurat na pewno wiesz jak to działa, musimy iść do przodu, nie pozostaje nic innego.
I chyba odpoczynek od forum nie jest jakąś super opcją, jest tu kilka osób, które bardzo polubiłam i pomimo gąszczu postów, które mi teraz nie służą, to jednak więcej tu dobrego. Dziękuję raz jeszcze za wsparcie 🤍.
a chcesz o tym rozmawiać? Opowiedziec nam co Ci dokładnie zaproponował ten lekarz, czy uważa, że nie należy robić stymulacji tylko od razu ivf?

a chcesz o tym rozmawiać? Opowiedziec nam co Ci dokładnie zaproponował ten lekarz, czy uważa, że nie należy robić stymulacji tylko od razu ivf?
Uważa, że stymulacja nie jest wskazana przy niskim amh. Idę na pewno na drożność. Co do naturalnych starań to powiedział, że maks 3/4mc, ale w tym czasie bez żadnych wspomagaczy. Polecił suplementy, na pewno resweratol, a poza tym nie wiem, bo gdzieś zawieruszyłam tę kartkę.

Nie wiem, czy to faktycznie dla mnie jedyna opcja, nie mam opinii żadnego innego specjalisty zajmującego się niepłodnością, ale chyba już nie ma sensu szukać kolejnego lekarza.

Nie wiem, czy to faktycznie dla mnie jedyna opcja, nie mam opinii żadnego innego specjalisty zajmującego się niepłodnością, ale chyba już nie ma sensu szukać kolejnego lekarza.
Odpuść sobie na chwilę. Idź na spacer, posłuchaj muzyki, potańcz. Idź do fryzjera, na paznokcie. Spotkaj się z przyjaciółką. Ugotuj sobie coś nieprzyzwoicie dobrego. Proszę, odpocznij. Wszystko wskoczy na właściwe miejsce tylko musisz sobie dać czas bo z sieczką w głowie nie podejmiesz żadnej dobrej decyzji. Zaufaj mi, odpocznij, zadbaj o swój związek, nie musisz o niczym decydować TERAZ JUŻ NATYCHMIAST, to Ci nie ucieknie. Przyjdzie czas to zrobisz krok do przodu. Może pół, a może ćwierć ale przyjdzie taki czas. Ale teraz odpocznij.

reklama
LOL, jakbyś nie zauważyła to nie było do Ciebie. Wyluzuj.
Może jakaś praca by się jednak przydała, po między sprzątaniem, a gotowaniem obiadu? :) Nie musiałabyś odpowiadać na każdy wątek :)

Szczerze uważam to wszystko za niepotrzene. I tez trochę za bardzo cisniesz black_angel uważam, że tak nie powinno byc, a te ostatnie zdanie ze praca by się przydała itp. to juz cios poniżej pasa. Szanujmy się to jest chyba najwazniejsze. Nawet jezeli ktos ma winę czy nie to takie przytyki "osobiste" wykraczają juz poza wszelkie granice. Trochę podjudzasz temat, który pewnie poszedł by w niepamięć.

Do góry