Nasturtium
Fanka BB :)
Ja po dupku to mam zawsze 2-3 dni po odstawieniu. A jaką dawkę bierzesz, jedna, czy dwie tabletki dziennie?Taaaak, ale ja dupku jestem. Mówi ze lada dzień powinna przyjść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po dupku to mam zawsze 2-3 dni po odstawieniu. A jaką dawkę bierzesz, jedna, czy dwie tabletki dziennie?Taaaak, ale ja dupku jestem. Mówi ze lada dzień powinna przyjść
Jedna tabletkę i zawsze tak około 10 dnia brania już dostajeJa po dupku to mam zawsze 2-3 dni po odstawieniu. A jaką dawkę bierzesz, jedna, czy dwie tabletki dziennie?
Weeeeź, masz zakaz czytania czegokolwiek o zdrowiu w necie!Wśród badań mam zdobić test ROMA xD oczywiście już wyczytałam w necie ze mam raka jajnika
A cóż to za nowe cholerstwoWśród badań mam zdobić test ROMA xD oczywiście już wyczytałam w necie ze mam raka jajnika
Ocena ryzyka raka jajnika xD no ale powiedział ze nic niepokojącego nie widzi w usg także.. może to dlatego ze babcia miała raka co prawda żołądka i te zaburzenia miesiączkowania mamA cóż to za nowe cholerstwo
Nie sprawdzę, bo u mnie już po owu.Dziewczyny, która jest w czasie owulacji i potwierdzi lub zaprzeczy tej teorii? Bo być może, to przyczyna moich cienio-kresek dziś?
To post dziewczyny i jej test.
Dziewczyny, która jest w czasie owulacji i potwierdzi lub zaprzeczy tej teorii? Bo być może, to przyczyna moich cienio-kresek dziś?
To post dziewczyny i jej test.
Nie sprawdzę, bo u mnie już po owu.
Ale tak sobie myślę, że skoro niektórym testy owu wychodzą pozytywne na początku ciąży to może to działa też w drugą stronę? Oczywiście prawdziwość tej teorii to jakieś 50/50