Owulacja
Fanka BB :)
A widać oznaki zbliżającej się miesiączki?Nie no w środku wszystko ok. Hormony pogadać po miesiączce, przed następna żeby było porównanie i zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widać oznaki zbliżającej się miesiączki?Nie no w środku wszystko ok. Hormony pogadać po miesiączce, przed następna żeby było porównanie i zobaczymy
Tak to jest jak się za wiele bada, analizuje, ale Ty to wiesz .Jak na razie to on, ten bombelek, wykończy mnie
Zestresował mnie ten spadek, ale czytam na tym forum w innym wątku że on tak skacze. No i co pytam koleżanek to żadna nie badała go z drugą betą, tylko jak już to raz
Nie zgadzam się! Ja jestem wierna mojemu lokalnemu:Mały offtop, jeśli są tu keczupolubne jak ja, to polecam ten:
Nie próbowałam, ale mój ma więcej pomidorów, więc wygrałamNie zgadzam się! Ja jestem wierna mojemu lokalnemu:
Pomidory, nie-pomidory Trzeba wspierać swoichNie próbowałam, ale mój ma więcej pomidorów, więc wygrałam
Dobra, dobra, wygrałam zapas ketchupu na rok.Pomidory, nie-pomidory Trzeba wspierać swoich
Ja nie patriotycznie - mam HeinzaNie zgadzam się! Ja jestem wierna mojemu lokalnemu:
Taaaak, ale ja dupku jestem. Mówi ze lada dzień powinna przyjśćA widać oznaki zbliżającej się miesiączki?
Heinz zawsze spoko.Ja nie patriotycznie - mam Heinza