aurii_orelii
Fanka BB :)
zawsze sobie powtarzam to samo tylko zamiast tableteczki jest kosteczka czekolady.... Przy każdej kosteczce z tabliczki tak mamEj no ale ile taka jedna tableteczka może mieć kalorii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zawsze sobie powtarzam to samo tylko zamiast tableteczki jest kosteczka czekolady.... Przy każdej kosteczce z tabliczki tak mamEj no ale ile taka jedna tableteczka może mieć kalorii
Chyba tak. Później dodałam, żeby nie było niedomówieńJa się odniosłam do tego zapisu, że "jod niekorzystnie działa na tarczycę".
Czyli wychodzi na to, że na niektóre tarczyce będzie działał korzystnie, a na inne nie
I chyba czytałam ten wpis przed editem
I wózek od miasta w prezencie dostanie!I Twoje zdjęcie z bobaskiem będzie w gazecie miejskiej z nagłówkiem "Pierwszy noworodek w naszym mieście"
Taki jak @olka11135 chce wózek to by wyczerpała budżet miejski na wyprawki dziecięceI wózek od miasta w prezencie dostanie!
@olka11135 pokaż ten wózek!!!Taki jak @olka11135 chce wózek to by wyczerpała budżet miejski na wyprawki dziecięce
@olka11135 chce wózek robota!@olka11135 pokaż ten wózek!!!
Skoro tak mówisz to pozostaje mi Ci wierzyć. Który to Twój cs?Powiem Wam, że w tym roku wątki opustoszały.
Długoletnie staraczki poszły na mamusie.
Jest dla nas jakąś nadzieja
taki co sam z dzieckiem na spacer pojedzie?@olka11135 chce wózek robota!
a żebyś wiedziała!taki co sam z dzieckiem na spacer pojedzie?
Czad! Ja też chcę!a żebyś wiedziała!