królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tutaj ?Ja tutaj niestety nic nie widzę
Jakiś minimalny cień widać, prześwit, ale nie wiem czy to nie fabryczna...a tutaj ?
no jeśli faktycznie okres spóźnia się tydzień to powinna być raczej dość wyraźna kreska… a kiedy miałaś owulację?a tutaj ?
Mnie też właśnie bolą, przeszkadzały mi spać a teraz w ćwiczeniachJprd ale jestem zmęczona dziś, cycki mi pękną zaraz, mam nadzieję, ze jajo nadciąga ku plemnikom a one są gotowe
coś prześwituje, ale test jest bardzo zolty: czy ten prześwit pokazał się w czasie jak w ulotce, czy dopiero po wyschnięciu?a tutaj ?
wydaje się mocno zolty, jakby zalanya tutaj ?
Wydaje mi się, że można. Jeśli dostałaś Ovitrelle to na ulotce jest napisane, że nie ma przeciwskazań. Wiadomo, nie chodzi o to, żeby się upijać. Ja dzisiaj sobie coś wypiję w ramach łamania diety, a na jutro w lodówce chłodzi się ovi
Zrob teraz test. Ten jest przeschnięty. Sama ostatnio w moim kuferku od testów znalazłam taki. 2 kreski jak ta lala tylko druga nierózowa a ciąży jak nie było, tak nie ma.a tutaj ?