reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ej no to chyba dobre wieści co ? Nieraz te leki działają z opóźnieniem tez tak miałam z lamettą a potem przyśpieszają 😀
Dobre, dobre. Tylko zawsze miałam monitoring tego samego dnia co zastrzyk, a teraz mam wziąć dopiero w sobotę wieczorem, więc jakoś mi z tym dziwnie. I mam poczucie, że nie wiem co w tych jajnikach będzie jak będę podawać owi.
łoooo, to ciekawe ile Ci pęknie i czy teraz u Ciebie będziemy przewidywać trojaczki :)
Czyli łącznie w tym miesiącu pięcioraczki 🤣 Szczerze mówiąc to już trochę rezygnacja mnie dopadła.

reklama
Ja już też po monitoringu. Lewy nic nie ruszył, prawy z 10 mm na 14 od poniedziałku. Endo minimalnie w dół, z 11 na 9,8. Lekarka powiedziała, że jestem wyjątkowa, nie ma u mnie żadnych prawidłowości 😋.

W każdym razie coś tam się ruszyło, więc jeszcze zaproponowała żeby w poniedziałek sprawdzić. Podejrzewam, że to już będzie ostatnie usg w tym cyklu.

reklama
Dobre, dobre. Tylko zawsze miałam monitoring tego samego dnia co zastrzyk, a teraz mam wziąć dopiero w sobotę wieczorem, więc jakoś mi z tym dziwnie. I mam poczucie, że nie wiem co w tych jajnikach będzie jak będę podawać owi.

Czyli łącznie w tym miesiącu pięcioraczki 🤣 Szczerze mówiąc to już trochę rezygnacja mnie dopadła.

A tak dopytam bo nie mialam styczności z zastrzykiem. To lekarz wykonuje czy sama? (Sobota wieczorem taka pora ze pomyślałam ze sama chyba, ze ktos tak przyjmuje) . Chętnie się dowiem jak to jest

Do góry