reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@LadyCaro żyjesz? ;) Coś Cię tutaj ostatnio nie widać, wszystko w porządku?
Hej, żyje :) po prostu trochę mam zapiernicz w życiu i chyba jestem przebodźcowana, więc postanowiłam trochę ograniczyć przesiadywanie na forum. Zaglądam, ale nie jestem na bieżąco. muszę się trochę zaopiekować sobą i się wyciszyć.
U mnie wczoraj 1dc, ale bez żadnej załamki.

Hej, żyje :) po prostu trochę mam zapiernicz w życiu i chyba jestem przebodźcowana, więc postanowiłam trochę ograniczyć przesiadywanie na forum. Zaglądam, ale nie jestem na bieżąco. muszę się trochę zaopiekować sobą i się wyciszyć.
U mnie wczoraj 1dc, ale bez żadnej załamki.
Regeneruj się, odpoczywaj. Jesteśmy z Tobą cały czas myślami :) Jak już od nas odpoczniesz to wracaj, bo tęsknimy :D

Zdam Wam relację z monitoringu.
Pęcherzyk w prawym jajniku nie rośnie tak szybko jak przewidywała gin (na moni miał 16mm). Za to pojawił się w prawym drugi pęcherzyk, który też ma 16mm. Endo 7mm, ale gin mówi, że na spokojnie jeszcze będzie grubsze jak pęcherzyki podrosną. Lewy jajnik też się chyba kapnął, że lametta we krwi krąży i mamy tutaj pęcherzyk 13mm. W poniedziałek nic nie było. Zalecenie gin - ovi w sobotę późnym wieczorem.
Od następnego cyklu zwiększamy dawkę lametty.
I tyle ;)

Ej no to chyba dobre wieści co ? Nieraz te leki działają z opóźnieniem tez tak miałam z lamettą a potem przyśpieszają 😀

Zdam Wam relację z monitoringu.
Pęcherzyk w prawym jajniku nie rośnie tak szybko jak przewidywała gin (na moni miał 16mm). Za to pojawił się w prawym drugi pęcherzyk, który też ma 16mm. Endo 7mm, ale gin mówi, że na spokojnie jeszcze będzie grubsze jak pęcherzyki podrosną. Lewy jajnik też się chyba kapnął, że lametta we krwi krąży i mamy tutaj pęcherzyk 13mm. W poniedziałek nic nie było. Zalecenie gin - ovi w sobotę późnym wieczorem.
Od następnego cyklu zwiększamy dawkę lametty.
I tyle ;)
łoooo, to ciekawe ile Ci pęknie i czy teraz u Ciebie będziemy przewidywać trojaczki :)

reklama
Do góry