reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Czesc i czołem!
U mnie dzis sluz -0.... sucho.... temperatura znowu spadła a lh znowu w doł 0,13, teraz myślę ze będzie bezowulacyjny na pewno. Szkoda, bo mąż niedlugo idzie na 3 tyg w pole, to pewnie ovu przypadnie w czasie jego nieobecności. A bylam pewna ze ovu wczoraj na wieczor a pik przeoczyłam w końcu, bo moze był krotki, brzuch pobolewał miesiączkowo około 2 h i miałam plamienie. Niestety temperatura tez na nic nie wskazuje.

Załączniki

• Screenshot_20230315-075253_Flo.jpg
    Screenshot_20230315-075253_Flo.jpg
    96,9 KB · Wyświetleń: 52
O czym to?
A ja polecam OA! dawno ogladałam ale mi się wyświetlło i przypomniałam sobei, że był fajny.
A jeśli któraś oglądała Breaking Bad to również polecam Zadzwoń do Saula.
Dawno się tak nie zrelaksowałam oglądając serial. Serial o kobiecości, przyjaźni. Nie chce spoilerowac ,bo moze ktoras sie skusi zeby obejrzec 😅
byl smiech i wzrusz takze polecam dla mnie 10/10 🙈
Pierwszy odcinek trzeba przetrwać, ale później.. co tam się dzieje 🙈😅
5 lasek wyjeżdża na wakacje i z racji tego,że mogą to być ostatnie wspólne to robią sobie listę rzeczy, które zawsze chciały zrobić, ale się nie odważyły. Dobra i tak za dużo napisałam..
Obejrzałam w jeden dzień 😎

Dawno się tak nie zrelaksowałam oglądając serial. Serial o kobiecości, przyjaźni. Nie chce spoilerowac ,bo moze ktoras sie skusi zeby obejrzec 😅
5 lasek wyjeżdża na wakacje i z racji tego,że mogą to być ostatnie wspólne to robią sobie listę rzeczy, które zawsze chciały zrobić, ale się nie odważyły. Dobra i tak za dużo napisałam..
No właśnie ja włączyłam 1 odcinek, ale coś nie podeszło i już nie zrobiłam drugiego podejścia, ale jak mówisz, że pierwszy odcinek trzeba przetrwać ;p

Dziękuję. Splaszczę. Zacznę jutro ;)

reklama
Do góry