AScarlett
Moderator
Eeejjj specjalnie to robisz?
Bo to już si robi creepy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeejjj specjalnie to robisz?
Regulamin staraczek mówi jasno;@pluto_nova Szefowo, jak regulamin pierwszej strony zapatruje się na zapisanie się dwa razy w ciągu jednego miesiąca? Jeśli można to wpisz mnie na 31.03 (tak for fun )
Ja w grudniu testowałam 2 razy więc myślę, że komisja przymknie oko@pluto_nova Szefowo, jak regulamin pierwszej strony zapatruje się na zapisanie się dwa razy w ciągu jednego miesiąca? Jeśli można to wpisz mnie na 31.03 (tak for fun )
Dawno się tak nie zrelaksowałam oglądając serial. Serial o kobiecości, przyjaźni. Nie chce spoilerowac ,bo moze ktoras sie skusi zeby obejrzecO czym to?
A ja polecam OA! dawno ogladałam ale mi się wyświetlło i przypomniałam sobei, że był fajny.
A jeśli któraś oglądała Breaking Bad to również polecam Zadzwoń do Saula.
grunt to widzieć pozytywy. DziękujęAle za to jaki ładny wykres Nie jestem specjalistką, bo od 2 cykli mierzę, ale myślę, że jego podstawie mogliby robić kursy npr
No właśnie ja włączyłam 1 odcinek, ale coś nie podeszło i już nie zrobiłam drugiego podejścia, ale jak mówisz, że pierwszy odcinek trzeba przetrwać ;pDawno się tak nie zrelaksowałam oglądając serial. Serial o kobiecości, przyjaźni. Nie chce spoilerowac ,bo moze ktoras sie skusi zeby obejrzec
byl smiech i wzrusz takze polecam dla mnie 10/10
Pierwszy odcinek trzeba przetrwać, ale później.. co tam się dzieje
5 lasek wyjeżdża na wakacje i z racji tego,że mogą to być ostatnie wspólne to robią sobie listę rzeczy, które zawsze chciały zrobić, ale się nie odważyły. Dobra i tak za dużo napisałam..
Obejrzałam w jeden dzień
Dziękuję. Splaszczę. Zacznę jutroDawno się tak nie zrelaksowałam oglądając serial. Serial o kobiecości, przyjaźni. Nie chce spoilerowac ,bo moze ktoras sie skusi zeby obejrzec
byl smiech i wzrusz takze polecam dla mnie 10/10
Pierwszy odcinek trzeba przetrwać, ale później.. co tam się dzieje
5 lasek wyjeżdża na wakacje i z racji tego,że mogą to być ostatnie wspólne to robią sobie listę rzeczy, które zawsze chciały zrobić, ale się nie odważyły. Dobra i tak za dużo napisałam..
Obejrzałam w jeden dzień
wręcz zaleca jeśli dasz radę@pluto_nova Szefowo, jak regulamin pierwszej strony zapatruje się na zapisanie się dwa razy w ciągu jednego miesiąca? Jeśli można to wpisz mnie na 31.03 (tak for fun )