reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Czesc i czołem!
U mnie dzis sluz -0.... sucho.... temperatura znowu spadła a lh znowu w doł 0,13, teraz myślę ze będzie bezowulacyjny na pewno. Szkoda, bo mąż niedlugo idzie na 3 tyg w pole, to pewnie ovu przypadnie w czasie jego nieobecności. A bylam pewna ze ovu wczoraj na wieczor a pik przeoczyłam w końcu, bo moze był krotki, brzuch pobolewał miesiączkowo około 2 h i miałam plamienie. Niestety temperatura tez na nic nie wskazuje.

Załączniki

• Screenshot_20230315-075253_Flo.jpg
    Screenshot_20230315-075253_Flo.jpg
    96,9 KB · Wyświetleń: 59
O czym to?
A ja polecam OA! dawno ogladałam ale mi się wyświetlło i przypomniałam sobei, że był fajny.
A jeśli któraś oglądała Breaking Bad to również polecam Zadzwoń do Saula.
Dawno się tak nie zrelaksowałam oglądając serial. Serial o kobiecości, przyjaźni. Nie chce spoilerowac ,bo moze ktoras sie skusi zeby obejrzec 😅
byl smiech i wzrusz takze polecam dla mnie 10/10 🙈
Pierwszy odcinek trzeba przetrwać, ale później.. co tam się dzieje 🙈😅
5 lasek wyjeżdża na wakacje i z racji tego,że mogą to być ostatnie wspólne to robią sobie listę rzeczy, które zawsze chciały zrobić, ale się nie odważyły. Dobra i tak za dużo napisałam..
Obejrzałam w jeden dzień 😎

Dawno się tak nie zrelaksowałam oglądając serial. Serial o kobiecości, przyjaźni. Nie chce spoilerowac ,bo moze ktoras sie skusi zeby obejrzec 😅
5 lasek wyjeżdża na wakacje i z racji tego,że mogą to być ostatnie wspólne to robią sobie listę rzeczy, które zawsze chciały zrobić, ale się nie odważyły. Dobra i tak za dużo napisałam..
No właśnie ja włączyłam 1 odcinek, ale coś nie podeszło i już nie zrobiłam drugiego podejścia, ale jak mówisz, że pierwszy odcinek trzeba przetrwać ;p

Dziękuję. Splaszczę. Zacznę jutro ;)

reklama
Do góry