Bolilol
Fanka BB :)
a zdjęcie gdzie?Tak ale na 25 o był cien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a zdjęcie gdzie?Tak ale na 25 o był cien
o nasi! nasi tam są !Z okazji nadrobienia miliarda stron dzielę się z Wami moimi widokami z okna. Miewam taki na co dzień, ale dziś wyjątkowo obficie :
Zobacz załącznik 1505844Zobacz załącznik 1505845Zobacz załącznik 1505846Zobacz załącznik 1505848Zobacz załącznik 1505849
Ja tak samo jestem mężem @Brownie1992 .Jestem Twoim mężem, tylko że mam Bożenę
Ooo.Z okazji nadrobienia miliarda stron dzielę się z Wami moimi widokami z okna. Miewam taki na co dzień, ale dziś wyjątkowo obficie :
Zobacz załącznik 1505844Zobacz załącznik 1505845Zobacz załącznik 1505846Zobacz załącznik 1505848Zobacz załącznik 1505849
To złóż cipci dzisiaj życzenia na imieninyJa tak samo jestem mężem @Brownie1992 .
I też mam Bożenę xD.
Mało tego- ja i moja Bożena lepiej wiemy od jakiegoś terapeuty, co robić i by mnie tylko taki ktoś wkurzał .
Btw. Mam wspaniałą ciocię o imieniu Bożena i jakoś tak wolę jednak wiedzieć, że mam cipkę.
Ty masz ciocięJa tak samo jestem mężem @Brownie1992 .
I też mam Bożenę xD.
Mało tego- ja i moja Bożena lepiej wiemy od jakiegoś terapeuty, co robić i by mnie tylko taki ktoś wkurzał .
Btw. Mam wspaniałą ciocię o imieniu Bożena i jakoś tak wolę jednak wiedzieć, że mam cipkę.
o nasi! nasi tam są !