reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jestem Twoim mężem, tylko że mam Bożenę :)
Ja tak samo jestem mężem @Brownie1992 .
I też mam Bożenę xD.
Mało tego- ja i moja Bożena lepiej wiemy od jakiegoś terapeuty, co robić i by mnie tylko taki ktoś wkurzał 😝.

Btw. Mam wspaniałą ciocię o imieniu Bożena i jakoś tak wolę jednak wiedzieć, że mam cipkę😆.

I też mam Bożenę xD.
Mało tego- ja i moja Bożena lepiej wiemy od jakiegoś terapeuty, co robić i by mnie tylko taki ktoś wkurzał 😝.

Btw. Mam wspaniałą ciocię o imieniu Bożena i jakoś tak wolę jednak wiedzieć, że mam cipkę😆.
To złóż cipci dzisiaj życzenia na imieniny

Edit. Cioci nie cipci 😁

I też mam Bożenę xD.

Ty masz ciocię
Ja mam cipcię 😁

ja byłam pewna na milion procent że będzie ta beta jak wrócę z pracy i wejdę na forum
Szit, to się serio w udziela takie oczekiwanie :D

Załączniki

• 3ffab5d2-31c6-4b88-95be-249b1e60e051.jpeg
    3ffab5d2-31c6-4b88-95be-249b1e60e051.jpeg
    69,4 KB · Wyświetleń: 36
Ja wróciłam już z pracy i nic... Idę robić obiad, może jak zjem to betka już będzie 😁

reklama
Do góry