królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
My tez tu będziemy na bank co 5 min trzymamBędą na bank o 19
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tez tu będziemy na bank co 5 min trzymamBędą na bank o 19
Nie przejmujmy się tak bo oszalejemy w końcupodobno ponad 4 już znaczy że była owulacja a ponad 10 to tak książkowo. Ja miałam 7 ale chyba jednak było to jakieś 5-6dpo więc postanowiłam się narazie nie przejmować
tak jest niech najpierw jakaś komórka łaskawie wpuści plemnika a dopiero później się będę martwić co jeszcze jest z***baneNie przejmujmy się tak bo oszalejemy w końcu
Służby mundurowe fajnie się mają na tym l4Rozpaliłam w piecu bo mąż u lekarza, puściłam druga pralkę, obrałam ziemniaki, zrobiłam mizerię, wypiłam kawę, herbatę… i zaraz mnie pojebie
Jak będę miała to napisze, laski!@997tenNumerToKlopoty halo! Masz wyniki?
Podaj nam te dane do logowania i będzie po sprawie.Jak będę miała to napisze, laski!
To chyba podchodzi pod wyłudzenie danych osobowych ?Podaj nam te dane do logowania i będzie po sprawie.