reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Chce się jeszcze pochwalić: Zjadłam białkowo tłuszczowe śniadanie z masą warzyw, rozpisałam sobie zdrowe posiłki i treningi do piątku. Mam nadzieję, że będę już na dobrych torach :D
A co było na to śniadanie? Dla mnie bez węgli to słabo, to znaczy zaraz jestem głodna, ale mój Stary w tygodniu tak je i nie narzeka.

A bierzesz, bo masz mało śluzu, czy z jeszcze innego powodu, a po prostu nie obserwujesz zmian akurat w nim?
a na śluz właśnie brałam bo chciałam zobaczyć czy coś się zmieni i nic się nie ruszyło w tym temacie, aczkolwiek w tym cyklu już jest całkiem spoko, przy czym bez wiesiołka a na infolicu combi, pueri uno i q10🤔 właśnie skończyłam dziś puerię, reszta też zaraz się kończy i myślę czy nie spróbować w tym miesiącu dla odmiany PrenaCare od Aliness

Lekarz mówił, ze ciąża uszkodziła jajowód i jajnik, dlatego. No ja trafiłam podczas wątpliwie przyjemnego wydarzenia na 3 dobrych i zorientowanych w cp lekarzy, i wszyscy mnie zbadali i zdecydowali podczas laparo właśnie tak, ze usuwają całość z lewej strony. Wątpliwości co do diagnozy, bez medycznego doświadczenia, nie będąc lekarzem jasne, każdy może je mieć. Ja jednak nie mam poczucia, że ktoś w moim przypadku popełnił błąd.
Czekam na rozwoj sytuacji u LadyCaro co do plamień, chociaz u nas one tez się roznią czasowo.
Ja nie pisalam, ze podczas laparo sprawdzili mi drożność 2, ja o to pytalam, i lekarz mowil, ze podczas laparo nie maja na to czasu. Pisalam to, zdając relacje na świeżo. Aczkolwiek, mowilam mam 3 dzieci, i nie bede inwestować teraz w setki badan, bo wolę inwestowac w dzieci, ktore juz mam. Co do badań mialam na mysli usg jajnikow, macicy po cp. I to oczywiście w szpitalu, bo na kontroli lejarz zwyczajnie mnie olal i potraktowal taśmowo. Moze i dlatego tez nie chce mi sie juz szukac i jezdzic gdzies dalej i szukać super lekarza.
czyli nie byłaś nigdzie prywatnie na usg po usunięciu cp?

reklama
Do góry