reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@hachette to chyba Ty pytałaś o mojego synka?
Bo ja już taka totalnie niedoczasowana, że nie ogarniam co gdzie jak.

W każdym razie byliśmy u poleconego lekarza, operować nie trzeba, tomograf co pół roku. Dieta bardzo dobrze wpływa na jego objawy ale łatwo nie jest, to jednak nastolatek, który nagle musi coś zmienić w swoim życiu i łatwo nie jest

@Aczkolwiek@to_na_pralkę gratulacje!!! Wypierz teraz mnie to i ja moze zajdę :D
@Kaala Kalunia trzymam kciuki za drugą betę :)

Czy ktoś też się wkręca tak jak ja w dramę z eurowizją? :D
Rekomenduje seks na pralce 😂😂
Zdecydowanie jest Twoja kolej!! To rozkaz!
@Kaala @Aczkolwiek@to_na_pralkę cudownie🤗 a jak się czujecie? Jak w cionszu czy nie😄
Troszkę, pobolewa mnie podbrzusze i mam identyczne bóle nadbrzusza jak w pierwszej ciąży (przez to robiłam test) takie: „coś mi siedzi na żołądku”, ze bez ciąży, bym wzięła normalnie krople żołądkowe. Trochę się czuje spuchnięta i mam wahania w odczuwaniu ciepło/zimno. Raz się przykrywam kocem, a za chwile rozbieram do podkoszulka i tak na zmiane 🙈 poza tym nic ;)

🥹

Załączniki

• EA2063DD-C110-41F4-8205-B5A4F4F2105D.jpeg
    EA2063DD-C110-41F4-8205-B5A4F4F2105D.jpeg
    111 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Do góry