pluto_nova
Moderator
afirmacja działa@pluto_nova rozkazała, to słuchają![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
afirmacja działa@pluto_nova rozkazała, to słuchają![]()
z reguły tak, praca mi zrobiła twardy tylek i językPyskula z Ciebie![]()
Wydają się większeAle ze bolą czy masz po prostu większe?
Gratuluję
![]()
Robiłam kiedyś w służbie cywilnej i chwilowo zmieniła się komendant komendy powiatowej pod która podlegaliśmy, stwierdziła, ze dyżurni są niepotrzebni i … rzuciła nas na dyżurkę. A dyżurnych rozdzieliła do prewencji i kryminalnych. Delikatnie ujmując - nie wspominam tego czasu najlepiej … niby jedyne co mieliśmy robić to przekierowywać telefony do odpowiednich pokojów, ale wiadomo, ze ten co jest na froncie zawsze obrywa najbardziejJestem dyżurną od niedawna
Odświeżam forum dla Twojej bety z częstotliwością 18373910394728 razy na minutęJak będą to odrazu wrzucę
Tak samo ja odświeżam wyniki, zaraz mi zablokują kontoOdświeżam forum dla Twojej bety z częstotliwością 18373910394728 razy na minutętelefon już mi się w łapie grzeje
![]()