reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dobra mam ……
gratulacje😍😍😍😍 ale fajnie, że już testami udało się wyłapać tak wczesną ciążę 💗💗💗
Tylko dlaczego dzisiaj na teście wyszedł cień ? 🧐
Przychodzi mi e-mail jak są wyniki także będę widzieć powiadomienie
Testy lubią oszukiwać. Wystarczy, że mocz być raz rozcieńczony raz nie i o. Tutaj moja kreska z pierwszej ciąży. Dzień później betę miałam ponad 200.

Załączniki

• A1F6D039-8D73-4AB1-B478-E3ADD29D51F4.jpeg
    A1F6D039-8D73-4AB1-B478-E3ADD29D51F4.jpeg
    124,3 KB · Wyświetleń: 130
gratulacje😍😍😍😍 ale fajnie, że już testami udało się wyłapać tak wczesną ciążę 💗💗💗

Testy lubią oszukiwać. Wystarczy, że mocz być raz rozcieńczony raz nie i o. Tutaj moja kreska z pierwszej ciąży. Dzień później betę miałam ponad 200.
Jeszcze nie dziękuje , zobaczymy co powie druga beta 🥰
U Ciebie ewidentnie kreseczka widoczna i różowa ale chyba przy takiej becie powinna być bardziej , u mnie takie szare , po wyschnięciu różowe

Ale ciążowy szał! Megaaaaa!!! Gratulacje dziewczyny! ❤️
Ja już mam objawy!!! Niedojebania przedciążowego! Boli mnie macica, jajnik, głowa, chce mi się rzygać, mam zatkaną dziurkę w nosie i zgagę! Oczywiście to wszystko to objawy ciąży kur.wa urojonej hahaha Pije ciepła herbatę i wchodzę do łóżka żeby to przespać bo krucyfiks! 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️
Ostatni raz tak łeb mnie bolał jak brałam przez 10 dni 2x dziennie dupka 🤷‍♀️ 10 dni dupka 10 dni bólu głowy 🤦‍♀️

reklama
Ale ciążowy szał! Megaaaaa!!! Gratulacje dziewczyny! ❤️
Ja już mam objawy!!! Niedojebania przedciążowego! Boli mnie macica, jajnik, głowa, chce mi się rzygać, mam zatkaną dziurkę w nosie i zgagę! Oczywiście to wszystko to objawy ciąży kur.wa urojonej hahaha Pije ciepła herbatę i wchodzę do łóżka żeby to przespać bo krucyfiks! 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️
Ostatni raz tak łeb mnie bolał jak brałam przez 10 dni 2x dziennie dupka 🤷‍♀️
który jesteś dpo?

Do góry