reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Z jednej strony natężenie kreski nie swiadczy o przyroscie bety. Ale cień cienia przez 3 dni to też zastanawiające.
Niby tak. Ja nawet miałam z rana mocniejsza kreskę niż południowa, a nie piłam tak dużo, a beta rośnie. Betę miałam 60 a potem przyrost prawie o 274%, więc nie wiem od czego to zależy, ale wiem, że najlepiej beta to ocenić, u mnie wszystko jak na razie ładnie się rozwija 😊.

reklama
@Aczkolwiek@to_na_pralkę już jest po południu......

Where Are You Waiting GIF by This GIF Is Haunted

To proszę o oznaczenie żebym nie przegapiła, trzymam kciuki💚🍀🍀

Czekam jeszcze na @Aczkolwiek@to_na_pralkę 💚🍀🍀
@Nasturtium

Dziewczyny są wyniki !!! 😍😍😍😍
Na razie sama beta 🥹🥹🥹🥹

Załączniki

• 25E1BC1F-1CD5-4588-ACCC-016E77AA3D36.png
    25E1BC1F-1CD5-4588-ACCC-016E77AA3D36.png
    43,2 KB · Wyświetleń: 196
Do góry