Kaala
Fanka BB :)
Matko bosko !!!! Jakie piękne krechyDziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko bosko !!!! Jakie piękne krechyDziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają
Ile jesteś dpo ?Dziewczyny,
Najbardziej prawdopodobny scenariusz to 10 dpoIle jesteś dpo ?
Testy mnie robią w ciula
Już nie testuje , czekam na tą bete i okres
Ooo jaaa!Dziewczyny,
A mi się wydaje ze to nie cionsz , tylko po prostu mam felerne kreski bo każda taka sama jest ani nie ciemnieje ani nie jaśniejeWidzę kreseczki i wyczuwam cionsze jak w mordę strzelił
Nadrabiam wpisy z wczorajszego wieczora, a tu nagle taki fikołek!Dziewczyny,
Robisz już kanapki na drogę?s tam jutro jakieś 9-10dpo, ja s to wierze
Jak wysikam dwie kreski, to wbijam do Ciebie do Szczecina i pilnuje, żebyś jadła ładnie suple
Właśnie się pakuje, @Bolilol nadjezdzamRobisz już kanapki na drogę?
Wow jakie piękne krechyDziewczyny,