reklama
Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Hej dziewczyno! Widziałam, że u Ciebie wszystko się najpiękniej ułożyło, jakoś sprawdzałam z miesiąc temu, tak mnie to wzruszyło! Mam nadzieję, że bobo rośnie dzielnie i bez stresów i że w ogóle bardzo się nudzisz U nas dwa bobiki już na świecie, wszystko pod kontrolą, ale to niech mamy się już bardziej wypowiedzą A reszta z nas jak na szpilkach Końcówka nie jest zbyt atrakcyjna do opowieści, więc może nie będę Cię nastawiać Tulę!Hejo Marcóweczki!
Jak tam u Was? Jeszcze chwila i będziecie tulić swoje maleństwa
Dajcie znać jak się czujecie!
orzechowooka
Dwie dziewczyny juz tulą swoje maleństwa, urodzily 31stycznia Reszta dzieciaczków grzecznie czeka w brzuszkach. Jak Ty sie czujesz?
PepkaS
Ja do Was wracam też często myślami bardzo się cieszę, że już dwa maluszki są na świecie, więc oczekujemy następnychHej dziewczyno! Widziałam, że u Ciebie wszystko się najpiękniej ułożyło, jakoś sprawdzałam z miesiąc temu, tak mnie to wzruszyło! Mam nadzieję, że bobo rośnie dzielnie i bez stresów i że w ogóle bardzo się nudzisz U nas dwa bobiki już na świecie, wszystko pod kontrolą, ale to niech mamy się już bardziej wypowiedzą A reszta z nas jak na szpilkach Końcówka nie jest zbyt atrakcyjna do opowieści, więc może nie będę Cię nastawiać Tulę!
Ja aktualnie jestem na początku 11 tc, za tydzień w piątek mam już prenatalne, więc trzymajcie kciuki!
Ale postanowiłam sobie, że wszystko będzie dobrze i tego się trzymam
Jak widziałam w zeszły czwartek malucha to ładnie sobie tam pływa, na tamten dzień miał niecałe 4 cm
PepkaS
To obydwie urodziły tego samego dnia? Ale fajnieDwie dziewczyny juz tulą swoje maleństwa, urodzily 31stycznia Reszta dzieciaczków grzecznie czeka w brzuszkach. Jak Ty sie czujesz?
Ja z dnia na dzień coraz lepiej, mdłości niby przeszły, ale jeszcze czasami brak apetytu wraca. Czekam na drugi trymestr, który podobno jest łaskawszy
Domi_
Hej!Hejo Marcóweczki!
Jak tam u Was? Jeszcze chwila i będziecie tulić swoje maleństwa
Dajcie znać jak się czujecie!
Odliczamy, są emocje, radość, strach, wszystko jednocześnie
Trzymamy kciuki za Twoje badania, tym razem wszystko musi być dobrze
Cherry_Tomato
Mrugniesz dwa razy i będziesz dźwigała jak my parę kilo i odliczała dni Trzymam więc mocno kciuki za dobre wyniki! U nas chyba tylko ja nie uniknęłam amniopunkcji (wada serca, ale pierwsze prenatalne wyszło z pappą i sanco super ), ale wszystko potoczyło się dobrze Na pewno wszystko będzie dobrze, a jeśli coś będziesz potrzebowała, to my już chyba wszystko grupowo przerobiłyśmy i na pewno z dziewczynami chętnie pomożemyJa do Was wracam też często myślami bardzo się cieszę, że już dwa maluszki są na świecie, więc oczekujemy następnych
Ja aktualnie jestem na początku 11 tc, za tydzień w piątek mam już prenatalne, więc trzymajcie kciuki!
Ale postanowiłam sobie, że wszystko będzie dobrze i tego się trzymam
Jak widziałam w zeszły czwartek malucha to ładnie sobie tam pływa, na tamten dzień miał niecałe 4 cm
PepkaS
A dzięki będę pamiętać o Waszych radachMrugniesz dwa razy i będziesz dźwigała jak my parę kilo i odliczała dni Trzymam więc mocno kciuki za dobre wyniki! U nas chyba tylko ja nie uniknęłam amniopunkcji (wada serca, ale pierwsze prenatalne wyszło z pappą i sanco super ), ale wszystko potoczyło się dobrze Na pewno wszystko będzie dobrze, a jeśli coś będziesz potrzebowała, to my już chyba wszystko grupowo przerobiłyśmy i na pewno z dziewczynami chętnie pomożemy
A to wyszła w końcu wada serca u maluszka?
Ja będę miała USG echa płodu 12 lutego.
Migdałkowa
reklama