Domi_
Fanka BB :)
1 wizyta wg OM 5+2 nie było jeszcze widać zarodka.Dziewczyny w którym tygodniu zaczęło u was bić serduszko?
Kolejna wizyta wg OM 7+3, wg USG 7+6 był zarodek z bijącym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 wizyta wg OM 5+2 nie było jeszcze widać zarodka.Dziewczyny w którym tygodniu zaczęło u was bić serduszko?
U mnie 6+3 bilo serduchoDziewczyny w którym tygodniu zaczęło u was bić serduszko?
U mnie na wizycie 6+6 biło serduszko, to moja ostatnia wizyta, czekam niecierpliwie na najbliższy piątek na kolejnąDziewczyny w którym tygodniu zaczęło u was bić serduszko?
Witaj U mnie w 5+5 było widać zarodek 1,3 mm, na serduszko było za wcześnie. Potem miałam kolejne usg w 6+4 i było już pięknie widać tętno 119Dziewczyny w którym tygodniu zaczęło u was bić serduszko?
Kochana ale raczej nie jestem Twoją przyjaciółką, bo te S na końcu to po prostu pierwsza litera mojego imienia@PepkaS ja tu z tobą lojalnie poczekam wszyscy za jednego coś tam coś tam z resztą Pepka- mówię tak na moja serdeczna przyjaciółkę, a S to pierwsza litera jej nazwiska, ale zostań anonimowa, jak się dowiem to sie dowiem
@MARLENA863 o kurczę! Każde z naszych to cud, ale Twoj, o rany
A jesteś na liście z terminami porodów? Pisane było wielokrotnie, że podajemy osoby z listyTeż nie dostałam żadnego linka do forum zamkniętego :/
6+2 mialam pierwsza wizyte i bilo juz serduszkoDziewczyny w którym tygodniu zaczęło u was bić serduszko?
No jak a z ostatniej miesiączki? To byle kalkulator w google Ci obliczy.Nie mam podanego jeszcze dokładnego terminu dopiero na następnej wizycie Gin ma to obliczyć dokładnie.