reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja objawy mam tylko takie, że czuje rozciąganie w podbrzuszu co jakiś czas, piersi nie bolą, czasami są tkliwe, mdłości brak, czesciej chodzę siku, jestem senna i zmęczona.

Mam straszna ochotę pojechać na grzyby! Zawsze obowiązkowo co roku jeździłam cinajmniej 5 razy. Dziś jest cudna pogoda, ale nie mam z kim córy zostawić, mąż pojechał na imprezę firmowa a my sobie siedzimy same. Na szczęście wyszedł dziś odcineczek Outlandera to już wiem co zaraz będę robić korzystając z drzemki małej😅

Kochana trzymaj się 💜 ja 2 tyg temu tez miałam żywa krew w 8 tyg. Z dzieckiem było wporzadku, przyczyna krwawienia nieznana takZe trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ☺️
Długo po tym musiałaś zostać na obserwacji? Plamiłaś jeszcze później ? Jak narazie to nic nie wiem, badać mnie też dziś nie badają myślę że dlatego że jest weekend 😔🤷

Melduje się po dość intensywnym dniu 🙈 mam nadzieję,że będzie wszystko ok, bez żadnych sensacji... Byliśmy w zoo z córką. 4 h łażenia w tym słońcu plus 2h drogi autem. Teraz musiałam jeszcze podlać ogródek bo już wszystko oklaplo... A jutro też nie poleżę bo jadę znowu z moją mamą na taką całodniowa wyprawę 🙈 także mega aktywnie. Zaraz zasiądę do kolacji i chyba do końca dnia już leżę..no może z przerwą na nocny spacer z psem 😇

reklama
Dzis
Melduje się po dość intensywnym dniu 🙈 mam nadzieję,że będzie wszystko ok, bez żadnych sensacji... Byliśmy w zoo z córką. 4 h łażenia w tym słońcu plus 2h drogi autem. Teraz musiałam jeszcze podlać ogródek bo już wszystko oklaplo... A jutro też nie poleżę bo jadę znowu z moją mamą na taką całodniowa wyprawę 🙈 także mega aktywnie. Zaraz zasiądę do kolacji i chyba do końca dnia już leżę..no może z przerwą na nocny spacer z psem 😇
Dzisiaj noc Perseidów - może coś wypatrzycie :)

Do góry