reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Dziewczyny które są/były 8/9 tydzień jak Wasze objawy? Nasiliły się? Zmniejszyły? Jak się czujecie?
dzis mam rowno 11 tc i nie zapeszajac od 2 dni jest lepiej, mdlosci sa minimalne i apetyt wraca 😁 za to sikam co 5 min i senna sie bardziej zrobilam no i brzuch czasem boli i w pachwinach ciagnie 🙂

reklama
Ja też byłam wczoraj na grzybach i się zastanawiam co dalej będzie z moją kondycją ... 😁 każda górka to jakbym się wspinała niewiadomo gdzie 🫣 przyjechałam taka zmęczona, że pół dnia spałam. Dziś normalnie czuje, że mam zakwasy od podnoszenia nóg 😅 a co najlepsze... godziny chodzenia i 0 grzybów. Ani trującego nie widziałam 🫣😁
ja z grzybow przynioslam 2 kleszcze wbite w nodze 🙈 i jeden szukal miejsca miedzy cyckami zeby sie wbic 😂

Byłam dziś z rana w galerii pierwszy raz od niepamiętnych czasów i tylko mi to przypomniało jak bardzo nienawidzę zakupów 😂 każdy sklep ma inną rozmiarówkę, ceny z kosmosu za niektóre rzeczy, tłoczno, dramat 🤣 #teamzakupyonline
Tez nienawidzę zakupów 😅 ciuchy zawsze biorę online, za to dzisiaj jadę wieczorem na zakupy spożywcze i już mnie trzepie na samą myśl 😂

Byłam dziś z rana w galerii pierwszy raz od niepamiętnych czasów i tylko mi to przypomniało jak bardzo nienawidzę zakupów 😂 każdy sklep ma inną rozmiarówkę, ceny z kosmosu za niektóre rzeczy, tłoczno, dramat 🤣 #teamzakupyonline
A ja w galerii pracuję 🥲 ale w salonie optycznym. Tak czy siak, nie ma możliwości, żebym w dniu wolnym przekroczyła próg galerii handlowej 🫤

Strasznie mi was szkoda że macie takie przeboje z mdłościami 😞 Ja mam tylko ciążową narkolepsję, spałabym w kółko ale to i tak pikuś w porównaniu do tego ci piszecie. W pierwszej ciąży miałam super smak, mogłabym jeść w kółko (nie przytyłam! Ze szpitala wyszłam +4kg), w drugiej zwymiotowałam raz, uwielbiałam wodę gazowaną, jedzenie zupełnie mnie nie ciągnęło ale przytyłam bardzo... Teraz często nie mam na nic smaka a jak jestem głodna to czuję niepewność w żołądku. Paluszki juniorki zawsze ze mną 😜

reklama
Dziewczyny które są/były 8/9 tydzień jak Wasze objawy? Nasiliły się? Zmniejszyły? Jak się czujecie?
Ja jestem w 11+5 i objawy raz są raz ich nie ma ale zauważyłam że z dnia na dzień są coraz mniejsze i jem coraz więcej choć miesa z obiadu typu karkowka schabowy czy kurczak niemoge nadal ani kawy. To że objawy są coraz mniejsze to normalne zbliża się 2 trymestr a wtedy one najczęściej ustępują

Do góry