AnielkoweLove
Fanka BB :)
Super wieści!Popłakałam się ze szczęścia. Boże, ile mnie to kosztowało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści!Popłakałam się ze szczęścia. Boże, ile mnie to kosztowało
moj sie chyba zrazil tym ze raz poszedl ze mna na wizyte, bylismy pelni ekscytacji, opowiadalam mu ze bedzie juz zarodek z serduszkiem i raczki i nozki bo to byla wizyta w 9 tc, a na usg sie okazalo ze jest pusty pecherzyk mocno to wtedy przezyl razem ze mna.Tak i czy napewno niczego nie zapomniałam mu opowiedzieć no, że kobiete krępuje to rozumiem, ale tego mojego faceta jakoś pojąć nie mogę no ale jak widać...nie tylko ten mój typ tak ma
super wiadomoscPopłakałam się ze szczęścia. Boże, ile mnie to kosztowało
Cześć! Witamy. Super wieści! 3mam kciuki!Witajcie!
Mam za sobą 8 lat walki, 4 nieudane procedury in-vitro, rezygnacje, a potem podjęcie decyzji o wznowieniu leczenia w Czechach.
19 lipa, po kilku dniach opóźnienia okresu wykonałam betę- 840. Badanie wykonałam dzień przed planowanym wyjazdem do Czech. Po 48h - 1900. Naturalny cud.
Do Czech pojechaliśmy na urlop. Dzisiaj jestem 6+4 i mam wizytę, bardzo się stresuję, także trzymajcie kciuki! Dokuczają mi straszne nudności i nie toleruje zapachów, każdy mnie drażni...
Jak bym czytała o sobie dodatkowo brak jajowodu, a jajnik z jajowodem kompletnie nie produkujący niczego...lekarze sami nie wiedzą jak To się stało i określają cudem medycyny.Witajcie!
Mam za sobą 8 lat walki, 4 nieudane procedury in-vitro, rezygnacje, a potem podjęcie decyzji o wznowieniu leczenia w Czechach.
19 lipa, po kilku dniach opóźnienia okresu wykonałam betę- 840. Badanie wykonałam dzień przed planowanym wyjazdem do Czech. Po 48h - 1900. Naturalny cud.
Do Czech pojechaliśmy na urlop. Dzisiaj jestem 6+4 i mam wizytę, bardzo się stresuję, także trzymajcie kciuki! Dokuczają mi straszne nudności i nie toleruje zapachów, każdy mnie drażni...