reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Tak 😅 i czy napewno niczego nie zapomniałam mu opowiedzieć 🤣 no, że kobiete krępuje to rozumiem, ale tego mojego faceta jakoś pojąć nie mogę 😃 no ale jak widać...nie tylko ten mój typ tak ma 😅
Jeszcze dużo przed nimi, nie wiedzą biedni co ich czeka 😅ja doszłam do wniosku że wszystko mu będę mówić właśnie ze szczegółami, żeby jakoś go przygotować i uświadomić że nie jest to takie zawsze piękne jak może się wydawać 🤷

Super, oby wszystko było dobrze:) A leczenie masz w Polsce czy w Niemczech?
Dziękuję ❤️ do szpitala idę w Polsce, jedyny minus, że w innym województwie. Jutro mam wizytę u specjalisty od trudnych ciąż tu na miejscu, więc może uda się w innej placówce. A jeśli biopsja nic złego nie wykaże to leczenie zacznę tutaj i muszę kontynuować w Niemczech. I w sumie dobrze, bo w DE 5 razy taniej 😅

Dziewczyny a ja mówiłam, że na urlop lecę do Włoch do brata i jest też tutaj moja przyszła bratowa i tak mnie codziennie rozpieszcza śniadankami o to jedno z nich🙈aż musiałam się pochwalić😊

Załączniki

• D31CB2A6-B6C0-45C1-8DDE-45FDFA7AACD6.jpeg
    D31CB2A6-B6C0-45C1-8DDE-45FDFA7AACD6.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 77
Kciuki bardzo się przydadzą, wizyta dopiero na 15 !
Co do bólu mi on przypomina trochę ból jak w trakcie pierwszego dnia miesiączki. Będzie wszystko dobrze, trzymam za Was kciuki ✊🏻❤️ kiedy masz to usg ?
Mocne kciuki❣️ bóle mam podobne, tylko, że są bardzo delikatne, plus uczucie rozciągania :)
Córka nazwała ją skarpetka..... Potem heloł kiti. :D mąż mówi na nią kotcjusz... A w nocy potłukła mi 2 porcelanowe duże doniczki 😭 ehhh
O nie🙈 Kicia się rozkręca🫣
Dziewczyny, jest serduszko, bije ładnie ❤️nie ma krwiaka więc możliwe że plaminie od oczyszczania się go. Ciąża rowniotko jak z OM 6t5d zarodek 8mm. Wychodzę dziś! Leżenie plackiem 2 tygodnie w domu.
Najlepiej😍 Super informacje! Wracaj do domku i odpoczywaj❤️
Hej ☺️ ja już po wizycie. Wszystko dobrze, serduszko bije, a dzidzia ma 2cm ❤️ kolejna wizyta 30 sierpień ❤️ no i dziś USG miałam już przez powłoki brzuszne więc już bardziej komfortowo 😃
Pięknie😍 oooo już przez brzuch, no to super! Też bym już chciala na kolejnej wizycie🙈
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty ♥️
U mnie dzisiaj pierwsza decydującą 🥺 okropnie się boję nie śpię od 5 nie wiem jak zniosę kolejną taką wiadomość jak ostatnio.
Proszę trzymajcie kciuki bardzo mocno.
Trzymamy kciuki! Będzie dobrze😊

reklama
Tak 😃 sama się zdziwiłam, nawet już się chciałam rozbierać, a doktor mi mówi, że jestem szczuplutka to już powinno być wszystko ładnie widać przez brzuch. A byłam dziś na fundusz, trochę gorszy sprzęt, ale wszystko było pięknie widać ❤️
A ja nie należę do szczuplutkich raczej przeciętnych i było już ładnie wszystko widać przez powłoki brzuszne 😊

Do góry