reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja już po wizycie, ciąża idzie planowo 5+6, mamy małe bijący serduszko - bejbik ma ok 2mm ❤️

Co do samej wizyty mam mieszane uczucia. Lekarka polecana, ok miła, ale jakoś chyba nie złapałam flow. Po wyjściu z budynku się skapnelam, że w ogóle nie dostałam nawet wydruku usg 🤬 Trochę zła jestem. A następna wizytę mam mieć za 4 tygodnie, koniec sierpnia, gdzie nie ma znowu do niej terminów. Są na kolejny tydzień, gdzie ja mam urlop na początku września i wyjeżdżam wiec nie ma szans na wizytę. Mam dzwonic bliżej terminu czy mnie wcisną. Wiec znowu kombinowanie.

Tak 😅 i czy napewno niczego nie zapomniałam mu opowiedzieć 🤣 no, że kobiete krępuje to rozumiem, ale tego mojego faceta jakoś pojąć nie mogę 😃 no ale jak widać...nie tylko ten mój typ tak ma 😅
moj sie chyba zrazil tym ze raz poszedl ze mna na wizyte, bylismy pelni ekscytacji, opowiadalam mu ze bedzie juz zarodek z serduszkiem i raczki i nozki bo to byla wizyta w 9 tc, a na usg sie okazalo ze jest pusty pecherzyk 😕 mocno to wtedy przezyl razem ze mna.

Witajcie!

Mam za sobą 8 lat walki, 4 nieudane procedury in-vitro, rezygnacje, a potem podjęcie decyzji o wznowieniu leczenia w Czechach.

19 lipa, po kilku dniach opóźnienia okresu wykonałam betę- 840. Badanie wykonałam dzień przed planowanym wyjazdem do Czech. Po 48h - 1900. Naturalny cud.

Do Czech pojechaliśmy na urlop. Dzisiaj jestem 6+4 i mam wizytę, bardzo się stresuję, także trzymajcie kciuki! Dokuczają mi straszne nudności i nie toleruje zapachów, każdy mnie drażni...

Witajcie!

Mam za sobą 8 lat walki, 4 nieudane procedury in-vitro, rezygnacje, a potem podjęcie decyzji o wznowieniu leczenia w Czechach.

19 lipa, po kilku dniach opóźnienia okresu wykonałam betę- 840. Badanie wykonałam dzień przed planowanym wyjazdem do Czech. Po 48h - 1900. Naturalny cud.

Do Czech pojechaliśmy na urlop. Dzisiaj jestem 6+4 i mam wizytę, bardzo się stresuję, także trzymajcie kciuki! Dokuczają mi straszne nudności i nie toleruje zapachów, każdy mnie drażni...
Cześć! Witamy. Super wieści! 3mam kciuki!

reklama
Witajcie!

Jak bym czytała o sobie ❤️ dodatkowo brak jajowodu, a jajnik z jajowodem kompletnie nie produkujący niczego...lekarze sami nie wiedzą jak To się stało i określają cudem medycyny.
Zaciskam mocno kciuki, wiem dobrze co przeszłaś ile łez ile nerw i jak bardzo jesteś silna. U mnie dziś 6+5,jest serducho choć od niedzieli jestem na duphadtonie bo pojawiły się plamienia.
Jestem myślami z Tobą, będzie dobrze ❤️koniecznie napisz po wizycie

Do góry