marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Jeszcze tylko ponad 2 godzinki. A mnie zaczęło boleć bardzo podbrzusze....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow juz przez brzuch usg?Hej ja już po wizycie. Wszystko dobrze, serduszko bije, a dzidzia ma 2cm kolejna wizyta 30 sierpień no i dziś USG miałam już przez powłoki brzuszne więc już bardziej komfortowo
ja chodze sama, moj maz nie chce isc ze mna, chcialam go wyciagnac na prenatalne ale jak powiedzialam ze to bedzie trwalo ponad godzine to powiedzial ze to nieee, jak bedzie krotsza wizyta i dzidzius juz wyrazny to moze wtedy narazie stwierdzil ze by widzial tylko plamy na ekranieDzisiaj wizyta na 12.20 wy też chodzicie z mężami. Bo już chyba można poprzednia ciąża była za czasów covidu i mąż nie mógł iść ze mną...Ale się cieszę i denerwuje dziś z om wychodzi 8+5
Jejkuu...A może nospe sobie weź? Mnie lekarz mówił że jest bezpieczna i sama trochę brałamJeszcze tylko ponad 2 godzinki. A mnie zaczęło boleć bardzo podbrzusze....
z tego co czytałam i słyszałam to nospa wcale nie jest aż taka bezpieczna i bierze się tylko kiedy trzebaJejkuu...A może nospe sobie weź? Mnie lekarz mówił że jest bezpieczna i sama trochę brałam
A jak wyszłaś to pewnie zadawał pytania? ja wczoraj powiedziałam że gdyby ze mną tam wszedł to by wszystko wiedziałMój też wystawił oczy jak mu powiedziałam jak wyglądało pierwsze badanie ostatnio był ze mną, ale czekał przed gabinetem i mam wrażenie, że się bał że lekarz go zawoła do środka też powiedział, że jak będzie już to normalne USG to bardzo chętnie
Tak sama się zdziwiłam, nawet już się chciałam rozbierać, a doktor mi mówi, że jestem szczuplutka to już powinno być wszystko ładnie widać przez brzuch. A byłam dziś na fundusz, trochę gorszy sprzęt, ale wszystko było pięknie widaćwow juz przez brzuch usg?
A to ciekawe Bo to wypisz wymaluj moja dieta Mdłości mam, fakt faktem bez wymiotów (tylko jeden jedyny raz na samym początku mi się zdarzyło). Może sobie nieświadomie pomogłamCzytałam jakiś czas temu, że dietą przed ciążą można zmniejszyć prawdopodobieństwo nudności i wymiotów w ciąży. Kobiety, które jadły wiecej ryb, owoców morza, warzyw cebulowych i piły dużo wody znacznie rzadziej cierpią z powodu takich dolegliwości. Starałam sie do tego stosować i odpukać na razie nie mam takich problemów. Może którejś z Was przyda sie to w kolejnej ciąży
Najpierw to bym jakiegoś męża musiała znaleźćDzisiaj wizyta na 12.20 wy też chodzicie z mężami. Bo już chyba można poprzednia ciąża była za czasów covidu i mąż nie mógł iść ze mną...Ale się cieszę i denerwuje dziś z om wychodzi 8+5