Pszczoła2020
Fanka BB :)
Ooo koteczka trikolorka. Taka ciekawostka- w tym umaszczeniu kocurki nie występująOk 8 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo koteczka trikolorka. Taka ciekawostka- w tym umaszczeniu kocurki nie występująOk 8 tyg
Ale cudownyOk 8 tyg
Piękny, chociaż jestem team puchacze, to bezwłose koty zawsze mnie fascynowały.Oooo widze że same fanki kotów na tym forum sama mam jednego lysola w domu. Koty to mega dziwne stworzenia mój czasami tak mnie wkurza łazi wszędzie gdzie się da po stole blatach itp śpi po szafach....
O matko, to jeszcze osesek Koniecznie pamiętajcie o dwóch odrobaczeniach i dwóch szczepieniach, jeśli jeszcze ich nie miał. I żeby pomiędzy tymi dwiema szczepionkami było z 4 tygodni odstępu. To kotka, praw
tatusia nagoń do sprzątania kuwety ja odkąd wiem o ciąży kuwety nie dotykam same przyjemności jak głaskanie mi zostałyTak, kotka no maluszek,maluszek
cuuudoOk 8 tyg
Tak, dokładnie. Największe ryzyko złapania tokso, są przy kontakcie z odchodami Dlatego masz usprawiedliwienie od razutatusia nagoń do sprzątania kuwety ja odkąd wiem o ciąży kuwety nie dotykam same przyjemności jak głaskanie mi zostały