Dolvit
Fanka BB :)
Właśnie na odwrót. Jak jest z Pasteryzowanego to można jeść.Ja mam 9+2 i wczoraj
jeśli jest z mleka niepasteryzowanego to można spokojnie jeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie na odwrót. Jak jest z Pasteryzowanego to można jeść.Ja mam 9+2 i wczoraj
jeśli jest z mleka niepasteryzowanego to można spokojnie jeść
No właśnie nie jest napisane, to takie wiesz serki sprzedawane w budkach do siateczki. No nieeeee a ja już żyłam tym smakiemNa liście składników albo w dalszej części etykiety powinno być napisane, czy ser jest z mleka pasteryzowanego. Jeśli nie jest lub nie napisali, to ja bym nie jadła. Można sobie wyhodować listerioze. Tak samo jedząc surowe jajko albo wędliny dlugodojrzewajace czy surowe mięso. RIP TATAR
Ja na początku lipca jadłam normalnie oscypki takie na zimno po dwóch dniach wyżerki zrobiłam test, który wyszedł dodatni. Objawów żądnych nie mamNie mam pojęcia z jakiego jest, nawet nie wiem czy z krowiego czy to mix...
Aż mi narobiłaś smaku na jarzynową Zaraz zrobięNo nie, mowa o takich pysznościach, aż mi moja ogórkowa już mniej smakuje
Mogę Wam później wrzucić przepis na tatar z pomidorów, który jest przeboski i idealny w ciąży Nawet dzisiaj planowałam zrobić, więc może będzie przepis ze zdjęciemNa liście składników albo w dalszej części etykiety powinno być napisane, czy ser jest z mleka pasteryzowanego. Jeśli nie jest lub nie napisali, to ja bym nie jadła. Można sobie wyhodować listerioze. Tak samo jedząc surowe jajko albo wędliny dlugodojrzewajace czy surowe mięso. RIP TATAR
A no tak co ja za bzdety gadamWłaśnie na odwrót. Jak jest z Pasteryzowanego to można jeść.
zdecydowanie wrzucaj ,czekamyMogę Wam później wrzucić przepis na tatar z pomidorów, który jest przeboski i idealny w ciąży Nawet dzisiaj planowałam zrobić, więc może będzie przepis ze zdjęciem
Czytałam ze podobno rosną do 3 rozmiarów na plus Ja nie mam doświadczeń ze skończonych ciąż, ale na ten moment mam już co najmniej rozmiar większe (staniki odmawiają współpracy)Dziewczyny, mam pytanie o bieliznę, a konkretniej o staniki. Dostałam właśnie smsa z mojego ulubionego sklepu z bielizną i zastanawiam się, czy czegoś sobie nie sprezentować . Pytanie tylko, jak mocno rosną piersi w ciąży? O rozmiar? To moja pierwsza ciąża, więc nie wiem jeszcze czego się spodziewać Póki co staniki których teraz używam są już lekko za ciasne. Zastanawiam się nad zakupem nowych, ale większych o miseczkę. Nie wiem tylko czy za miesiąc znowu nie będę musiała robić zakupów . Na pewno jest to sprawa indywidualna, ale gdyby któraś z Was chciała się podzielić swoimi przeżyciami, to będę wdzięczna
Daaaaaaaaj. ProszęNo nie, mowa o takich pysznościach, aż mi moja ogórkowa już mniej smakuje
Ja zanim się dowiedziałam o ciąży byłam na wakacjach. Także młody zaczał od odrobiny wina. Dosłownie odrobiny tak na smakaJa na początku lipca jadłam normalnie oscypki takie na zimno po dwóch dniach wyżerki zrobiłam test, który wyszedł dodatni. Objawów żądnych nie mam