Marcia 1983
Fanka BB :)
Normalnie możesz wychodzić, ponieważ nie jest to l4 z zaznaczeniem, że masz leżeć czy jakiś tam inny. Ja bym normalnie wychodziła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziwię się, że jesteś zła :/ pewnie też bym była. To nic się nie dowiedziałaś z tej wizyty ? Faktycznie strata czasuMelduje się po wizycie na której nie miałam USG… powiedział, że dopiero za tydzień zrobimy. Zmarnowałam ponad 2h żeby facet mógł sobie wpisać wyniki do komputera, brak słów.
Myślałam, czy nie zapisać się na jakieś prywatnie szybkie usg, ale w sumie chyba nie ma to sensu, skoro minął tydzień od ostatniego. w każdym razie jestem zła, że zmarnowałam tylko czas
To było prywatnie czy nfz?Melduje się po wizycie na której nie miałam USG… powiedział, że dopiero za tydzień zrobimy. Zmarnowałam ponad 2h żeby facet mógł sobie wpisać wyniki do komputera, brak słów.
Myślałam, czy nie zapisać się na jakieś prywatnie szybkie usg, ale w sumie chyba nie ma to sensu, skoro minął tydzień od ostatniego. w każdym razie jestem zła, że zmarnowałam tylko czas
A skomentował jakoś leki, które przyjmujesz?Melduje się po wizycie na której nie miałam USG… powiedział, że dopiero za tydzień zrobimy. Zmarnowałam ponad 2h żeby facet mógł sobie wpisać wyniki do komputera, brak słów.
O matko, to faktycznie niemiło Mój lekarz na każdej wizycie robi USG ale każdy praktykuje to inaczej… Nie martw się kochana, za tydzień zobaczysz już pięknego, dużego bobasa wizyta za tydzień w czwartek?Melduje się po wizycie na której nie miałam USG… powiedział, że dopiero za tydzień zrobimy. Zmarnowałam ponad 2h żeby facet mógł sobie wpisać wyniki do komputera, brak słów.
Nie martw się, na spokojnie możesz wychodzićJestem od wczoraj na l4, z powodu wymiotów. Jak traktujecie l4 , dziś Np wyszłam do apteki owszem mógł jechać mąż ale już musiałam się przewietrzyć . Co myślicie o spacerach czy wyjście przed blok na podwórko . Wszędzie trąbią o kontrolach . Ja co prawda pracowałam na pół etatu w godzinach 17-rano ale przecież oni mogą przyjść w każdej chwili :/ takie mam rozkminy chociaż nigdy takiej kontroli nie miałam
Coooo?! Nie wierze, co za lekarz. Sorry ale dla mnie nie zrobienie usg kobiecie w ciąży po wcześniejszej stracie ciąży na podobnym etapie jest nie poważne.Melduje się po wizycie na której nie miałam USG… powiedział, że dopiero za tydzień zrobimy. Zmarnowałam ponad 2h żeby facet mógł sobie wpisać wyniki do komputera, brak słów.