reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Nie dziwię się, że jesteś zła :/ pewnie też bym była. To nic się nie dowiedziałaś z tej wizyty ? Faktycznie strata czasu 🫣
Dosłownie nic, skierowanie na badania tez dostanę za tydzień…
To było prywatnie czy nfz?
Nie dziwie się, że jesteś rozczarowana...
NFZ, postanowiłam, że będę do niego chodzić po tym jak przepisał mi tydzień temu zastrzyki z heparyny ale coraz bardziej mnie typ denerwuje… chyba muszę mieć kogoś tylko i wyłącznie na doraźne usg abym mogła bobika podglądać
A skomentował jakoś leki, które przyjmujesz?
Nie, nie bo to ten sam co tydzień temu, tylko tym razem był znośny w rozmowie
O matko, to faktycznie niemiło 😞 Mój lekarz na każdej wizycie robi USG ale każdy praktykuje to inaczej…🫤 Nie martw się kochana, za tydzień zobaczysz już pięknego, dużego bobasa ☺️ wizyta za tydzień w czwartek?
Może on tez by robił na każdej wizycie, gdyby te wizyty były rzadziej… a on chyba chce abym stawiała się u niego co tydzień 🫠 tak, powiedział że za tydzień już zrobi usg 😌
O

Coooo?! Nie wierze, co za lekarz. Sorry ale dla mnie nie zrobienie usg kobiecie w ciąży po wcześniejszej stracie ciąży na podobnym etapie jest nie poważne.
A jak to uzasadnił? To było prywatnie czy na NFZ?
NFZ, ten sam lekarz co tydzień temu. Powiedział, że nie ma sensu robić tak często, co dwa tygodnie wystarczy, a po za tym ma stary sprzęt więc chce aby dziecko było większe
Skoro mam tam prowadzić ciąże, to chyba muszę sobie znaleźć kogoś tylko i wyłącznie na samo usg, aby dziecko pooglądać 🤷🏼‍♀️

Dosłownie nic, skierowanie na badania tez dostanę za tydzień…

NFZ, postanowiłam, że będę do niego chodzić po tym jak przepisał mi tydzień temu zastrzyki z heparyny ale coraz bardziej mnie typ denerwuje… chyba muszę mieć kogoś tylko i wyłącznie na doraźne usg abym mogła bobika podglądać

Nie, nie bo to ten sam co tydzień temu, tylko tym razem był znośny w rozmowie

Może on tez by robił na każdej wizycie, gdyby te wizyty były rzadziej… a on chyba chce abym stawiała się u niego co tydzień 🫠 tak, powiedział że za tydzień już zrobi usg 😌

NFZ, ten sam lekarz co tydzień temu. Powiedział, że nie ma sensu robić tak często, co dwa tygodnie wystarczy, a po za tym ma stary sprzęt więc chce aby dziecko było większe
Skoro mam tam prowadzić ciąże, to chyba muszę sobie znaleźć kogoś tylko i wyłącznie na samo usg, aby dziecko pooglądać 🤷🏼‍♀️
Aaaa to Ty w końcu u niego zostałaś, to jakoś mi to umknęło. No nic, zobaczysz jak dalej będzie Ci się z nim układało to prowadzenie ciąży.

Dziewczyny a czy znacie może jęczmień i chlorelle bo do tej pory to piłam a zastanawiam się czy w ciąży nadal można

reklama
Do góry