reklama
Kotciara
Moderator
Dosłownie nic, skierowanie na badania tez dostanę za tydzień…Nie dziwię się, że jesteś zła :/ pewnie też bym była. To nic się nie dowiedziałaś z tej wizyty ? Faktycznie strata czasu
NFZ, postanowiłam, że będę do niego chodzić po tym jak przepisał mi tydzień temu zastrzyki z heparyny ale coraz bardziej mnie typ denerwuje… chyba muszę mieć kogoś tylko i wyłącznie na doraźne usg abym mogła bobika podglądaćTo było prywatnie czy nfz?
Nie dziwie się, że jesteś rozczarowana...
Nie, nie bo to ten sam co tydzień temu, tylko tym razem był znośny w rozmowieA skomentował jakoś leki, które przyjmujesz?
Może on tez by robił na każdej wizycie, gdyby te wizyty były rzadziej… a on chyba chce abym stawiała się u niego co tydzień tak, powiedział że za tydzień już zrobi usgO matko, to faktycznie niemiło Mój lekarz na każdej wizycie robi USG ale każdy praktykuje to inaczej… Nie martw się kochana, za tydzień zobaczysz już pięknego, dużego bobasa wizyta za tydzień w czwartek?
NFZ, ten sam lekarz co tydzień temu. Powiedział, że nie ma sensu robić tak często, co dwa tygodnie wystarczy, a po za tym ma stary sprzęt więc chce aby dziecko było większeO
Coooo?! Nie wierze, co za lekarz. Sorry ale dla mnie nie zrobienie usg kobiecie w ciąży po wcześniejszej stracie ciąży na podobnym etapie jest nie poważne.
A jak to uzasadnił? To było prywatnie czy na NFZ?
Skoro mam tam prowadzić ciąże, to chyba muszę sobie znaleźć kogoś tylko i wyłącznie na samo usg, aby dziecko pooglądać
Alabama89
Fanka BB :)
Aaaa to Ty w końcu u niego zostałaś, to jakoś mi to umknęło. No nic, zobaczysz jak dalej będzie Ci się z nim układało to prowadzenie ciąży.Dosłownie nic, skierowanie na badania tez dostanę za tydzień…
NFZ, postanowiłam, że będę do niego chodzić po tym jak przepisał mi tydzień temu zastrzyki z heparyny ale coraz bardziej mnie typ denerwuje… chyba muszę mieć kogoś tylko i wyłącznie na doraźne usg abym mogła bobika podglądać
Nie, nie bo to ten sam co tydzień temu, tylko tym razem był znośny w rozmowie
Może on tez by robił na każdej wizycie, gdyby te wizyty były rzadziej… a on chyba chce abym stawiała się u niego co tydzień tak, powiedział że za tydzień już zrobi usg
NFZ, ten sam lekarz co tydzień temu. Powiedział, że nie ma sensu robić tak często, co dwa tygodnie wystarczy, a po za tym ma stary sprzęt więc chce aby dziecko było większe
Skoro mam tam prowadzić ciąże, to chyba muszę sobie znaleźć kogoś tylko i wyłącznie na samo usg, aby dziecko pooglądać
Belferka
Mam słabość do PiotrówW temacie imion: dla dziewczynki mam wybrane - będzie Gabrysia
Z chłopcem jest problem, bo mi się podoba Filip, ale mój maz jest kategorycznie przeciw. Wiec będziemy wymyślać. Pojawił się Michał albo Piotr, ale to tak baarzo wstępnie.
Manvi
Chlorellę można na 100%, co do jęczmienia nie jestem pewna, ale chyba też dozwolonyDziewczyny a czy znacie może jęczmień i chlorelle bo do tej pory to piłam a zastanawiam się czy w ciąży nadal można
Belferka
Witaj i rozgość się u nasWitam Was serdecznie! Przeczytałam ostatnie 50 stron i nieśmiało dołączam 33 lata, wg aplikacji termin na 25 marca, jeszcze czekam na wizytę, w domu niespełna 3-latek. Plan na tą ciążę: donosic do bezpiecznego terminu
AnielkoweLove
Oj to idą łeb w łebAle pięknie! Super bardzo się cieszę ja wczoraj jak byłam to miałam 7+5 i moje maleństwo mierzyło 1,38 cm
reklama
AnielkoweLove
Wszystko będzie dobrze trzymamy kciuki!Gratulacje! Ja jutro wizyta i coraz większy stres .. i luteinę też biorę