reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Odebrała dziś betę i wynosi 214 a w środę było 53 więc przyrost ok jednak dalej mnie zastanawiają te piersi że słabo je czuję.... Jutro Mam wizytę u ginekologa myślicie że będzie już coś widać? Nie wiem czy powtarzać jeszcze betę w poniedziałek? Wtedy chyba będzie średnio miarodajnie jednak w niedzielę wiadomo że laboratoria pozamykane i nie mam jak zbadać
Podobno może być coś widać przy becie 1000/1500 🙂 przyrost ok więc nie wiem czy to konieczne. Lekarze czasem nawet nie pytają o wynik bety. Chyba że jeszcze nic nie widzą 🙂

reklama
Ja dziś mam jakieś źle myśli od paru dni mnie mdli i to dość intensywnie rano jak wstaję to 1 co lecę do toalety zwymiotowac potem muli mnie strasznie do południa potem ciut lepiej a dziś nic... jechałam dziś na badania na czczo a im dłużej nic nie jem tym gorzej a dziś nic rano ciut mdliło ale na ten moment czuje się bardzo dobrze przez co się martwię 😔
musisz byc dobrej mysli 🙂
Odebrała dziś betę i wynosi 214 a w środę było 53 więc przyrost ok jednak dalej mnie zastanawiają te piersi że słabo je czuję.... Jutro Mam wizytę u ginekologa myślicie że będzie już coś widać? Nie wiem czy powtarzać jeszcze betę w poniedziałek? Wtedy chyba będzie średnio miarodajnie jednak w niedzielę wiadomo że laboratoria pozamykane i nie mam jak zbadać
przy takiej becie nie nastawiaj sie ze cos zobaczysz, to jeszcze jest bardzo wczesna ciaza

Dziewczyny a jaka macie teraz bete? Czy te moje 14200 to nie jest zbyt dużo ? Czytałam że jak jest ponad 10000 to ładnie widac ten zarodek :/

@Kotciara ja kolejna wizyta 22 lipca, proszę wypisz mnie na listę ❤️
Dziewczyny wiem, że może świruje ale wczoraj była u mnie koleżanka z synkiem i podniosłam go zapomniałam się.. jest lekki nie wiem dokładnie ile ale już wariuje że to zrobiłam....☹️🫤
Kochana ja codziennie noszę swoją 8kg córeczke plus nieraz wózek, fotelik samochodowy etc, córkę usypiam też na drzemki na rękach na stojąco, ona ma duża potrzebę noszenia, czy nie zaszkodzi to ciazy? Nie wiem, ale myślę, że kobiecy organizm jest tak stworzony, że jest przygotowany na takie sytuacje 🙂

Cześć, chciałabym do was dołączyć. W tym tygodniu test pokazał 2 kreski i wygląda na to że termin mam na 20.03😊 Mam już 2 dzieci, staram się trzymać nerwy na wodzy ale same wiecie jak jest ;) Dobrze poczytać że nie jestem sama
Hej ;) ja też praktycznie jestem nowa tutaj ale dziewczyny są super i mysle, ze Ciebie tez miło przyjmą :) może trochę za dużo pytam ale jeszcze mnie nie wyzywają 😁😁😁

reklama
Do góry