Dolvit
Fanka BB :)
Ja będę 5+5... Więc na za wiele nie liczę...ale na wizytę muszę iść bo się leki kończąTyle myśli na raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę 5+5... Więc na za wiele nie liczę...ale na wizytę muszę iść bo się leki kończąTyle myśli na raz
Kochana spokojnie takie plamienie może się pojawić w 1 trymestrze. Jeśli nie masz bóli podbrzusza takiego tępego bólu i nie odczuwasz skurczy w macicy to nie masz powodu do obaw. Czasem jeden/ dwa dni a serduszko się pojawia a który masz tydzień ciąży ?Cześć dziewczyny, dziś przyszłam do Was się wyżalić
Dziś rano pojawiło się u mnie plamienie rano poleciałam odrazu na usg, nie ma jeszcze serca, nie ma krwiaka, nie ma zidentyfikowanego powodu dla którego plamiłam, ale wkręciłam sobie najstraszniejsze ze scenariuszy- skądś krew się bierze
Na dziś lekarka powiedziała mi, ze z pomiarów zarodka nie może powiedzieć żeby z ciążą było coś niewłaściwie, ale i nie może zapewnić mnie ze jest ok. Najbliższe dni pokażą
Jestem kłębkiem nerwów, wzięłam w pracy urlop na żądanie i nie mogę znaleźć sobie miejsca za 2 dni mam wizytę u mojej lekarki, dziś byłam u jakiejś przypadkowej, trzymajcie proszę kciuki
Będzie dobrze! Trzeba być dobrej myśli! Trzymam kciuki,żeby było ok. A dała Ci jakiś progesteron?Cześć dziewczyny, dziś przyszłam do Was się wyżalić
Dziś rano pojawiło się u mnie plamienie rano poleciałam odrazu na usg, nie ma jeszcze serca, nie ma krwiaka, nie ma zidentyfikowanego powodu dla którego plamiłam, ale wkręciłam sobie najstraszniejsze ze scenariuszy- skądś krew się bierze
Na dziś lekarka powiedziała mi, ze z pomiarów zarodka nie może powiedzieć żeby z ciążą było coś niewłaściwie, ale i nie może zapewnić mnie ze jest ok. Najbliższe dni pokażą
Jestem kłębkiem nerwów, wzięłam w pracy urlop na żądanie i nie mogę znaleźć sobie miejsca za 2 dni mam wizytę u mojej lekarki, dziś byłam u jakiejś przypadkowej, trzymajcie proszę kciuki
Takie brązowe plamienie z reguły jest bardzo częste i niegroźne, staraj się być dobrej myśli. No i czekamy na wizytę w środęNie mam nadżerki, to mnie właśnie martwi ze lekarka nie znalazła źródła krwawienia. Krew była brązowa, to nawet za dużo powiedziane - był to śluz podbarwiony na brązowy kolor.
Staram się być dobrej myśli, dostałam luteinę i odliczam dni do środy, mam nadzieje uspokoić się po spotkaniu ze swoją lekarką, której ufam
Jeżeli Cię to uspokoi to mam to samo. Lekarka mi powiedziała, że to może być wszystko - np. wielkie zmiany hormonalne jakie zachodzą w ciele. I, żeby generalnie zluzować i się nie martwić (łatwo mówić oczywiście )Nie mam nadżerki, to mnie właśnie martwi ze lekarka nie znalazła źródła krwawienia. Krew była brązowa, to nawet za dużo powiedziane - był to śluz podbarwiony na brązowy kolor.
Staram się być dobrej myśli, dostałam luteinę i odliczam dni do środy, mam nadzieje uspokoić się po spotkaniu ze swoją lekarką, której ufam